Sygic

Hello Tomee!
Talán tudsz segiteni!?
Sygic (Sygic 2010 All)nav. rendszert probálom feltenni és fel is megy de ha el akarom inditani mindig azt irja ki /Disk error/, már mindenhogyan megprobáltam patch-ekkel telepiteni nélkuluk is és már több rom-on is de mindig ugyan az.
Mit tegyek?
Köszönettel Attis

szia.Bár nem én lettem megszólitva de az nem lehet hogy valamit nem a főkönyvtárba(e:) másoltál? Ha esetleg csináltál egy mappát és abba másoltad fel akkor az is probléma lehet.
havernak ezt raktam fel: http://www.megaupload.com/?d=4PFFKHOI
sygic 8.01.10617
leszed, kicsomagol, térkép bemásol a maps mappába, telefonra felmásolni(nem mappába másolni!!) ha rákárdez a másolásnál, felülirni a régi fájlokat.Ha kész a telefonon a setup symbian.sis-t elindit, feltelepít,progi elindit, kód megadás és navigál Kód generátor mellékelve.

Remélem sikerül.
Sok sikert

Igen. Próbáld ki előszőr publicenemy által leírtakat. Ha nem megy utána szívesen segítek.

Szia.
Most vette egy Samsung i8910 Omnia HD mobilt,szeretnek ratenni navigacios progit ehhez kernem a segitsrgedet.Sok helyen erdeklodtem es mindenhol mast mondtak.Utoljara azt hogy csak a Sygic 10 fog menni rajta.
Segits legyszi de ugy hogy mint kezdo en is megertsem es meg tudjam csinalni,kezdve onnet,hogy honnan vegyem le a progit.
Elore is koszi. jvc2005@citromail.hu

Először is elnézést kérek, amit a fórumba irok mindenkihez szól és mindenkitől szivesen veszem a segitséget, csak ez idáig Tomee volt az aki tudott segiteni.
Most viszont te gyorsabb voltál és köszönöm is mert fut a progi, az lehetett a baj, hogy én eddig csináltam egy sygic mappát az E-n és abba csomagoltam ki. :)
Minden ok bar egyelőre nem talál jelet a belső gps de valószinü csak a szobában nem, még próbálgatom.
Köszönettel Attis

Sziasztok.
Mondja meg valaki,hogy a Samsung i8910 Omnia HD mobilon melyik Sygic Drive progi fut?
Azert is kerdezem mert sok helyen erdeklodtem es mindenhol mast mondtak.Legutolso az volt,hogy a Sygic 10 menne rajta de az meg nem kaphato.
Kerek mindenkit,hogy segitsen rajtam ez ugyben.
Probaltam a Garmint is de azt mondtak,hogy mar egy eve nem forgalmazzak a mobilos szoftvert.
Elore is koszonom. jvc2005@citromail.hu

Tov�bb olvasom a cikket! Kérdés | Upfone.hu - Mobilvilág mindenkinek.

Hello Jvc!
Hackelt a telód, mert ha igen publicenemy irása után futnia kell?!