0 Ft-os egyenleggel is netezhetsz mobilodon

Olvasónk, kariati küldte be észrevételét, mely bizonyítja hogy 0 Ft-os egyenleggel is netezhetünk T-Mobilos készülékünkön.

A megoldás egyszerű, hiszen a T-Mobile hivatalos weboldaláról van szó, melyet lemerült számlával is böngészhetünk, de emellett a még a mobilos iwiw, és a "nullás" facebook verzió is szabad.

Íme a videó:

Aki ismer még olyan oldalt, mely ingyenesen elérhető, valamint a másik két hálózaton is működik, kérjük ossza meg velünk.

Hozzászólások

Ezzel az "ingyen" nettel tessék vigyázni- Omnia HD-ról wifin neteztem, 97-100%-os jel(a routertól alig 3 méterre álltam) és 2 alkalommal is egyszer 2500ft facebook böngészésért utána 3 perc yt-ért 2800 ft-t húzott le és azt mondják, h jogos...ja és a beállításokban be van állítva h kérdezzen ha kapcsolatszakadás történik.(ask when it needs)
+ba az internet célmappákból a T-mobile net kapcsolódási pont is ki lett véve ... szóval tessék vigyázni- én 1 hét alatt 5300-al szívtam meg de rendesen!

Amíg wifit használsz, esetleg rakd offline módba a telót addig.

A t-mobile oldalával vigyázzatok. Ha van pénz a kártyán, akkor felszámolja a használatot!!!! Ha nincs akkor ingyenes csak!!

már letiltattam az egészet- megleszek 0.facebook.com nélkül is és ez a biztosabb

Ja, hogy nem m.facebook.com, hanem 0.facebook.com-ot használtál. Akkor dobta a wifit, onnan nem lehet elérni, csak a szolgáltatódon keresztül. Akkor viszont veszi a lóvét a kártyádról.

nem nem nem:D:D 3G-ről a 0-ásat használtam, de ebben a szituációban amikor a wifin voltam, az m-eset használtam hisz a 0-áról ne enged fel így nem is számláz, de a yt-t is wifin néztem és arra is számlázott, de lényegtelen, ha még 1X előfordul akk szolgáltatócsere és le van udva