A 10 legjobb 3D-s játék Symbian készülékekre

1. Megnyitotta kapuját az Upfone.hu fóruma, melyre sok szeretettel várunk mindenkit, hogy még részletesebben és átláthatóbban megbeszélhessük a mobilkészülékekkel kapcsolatos problémákat.

A letöltések többsége ezentúl ott lesz megtalálható, és egy rövid regisztráció során el is érhető bármely magánszemély számára. Sajnos nem lehetett összehozni a portál regisztrációit a fórum adatbázisával, ezért oda is regisztrálni kell. Az itteni oldalon természetesen érintetlenül maradtak a hozzáférések, így továbbra is lehet őket használni a régebbi letöltések elérése érdekében.

2. A fórum nyitása alkalmából összegyűjtöttük a 10 legjobb 3D-s Symbianra írt játékot, melyet le is tölthettek.

További részletek itt, a teljes fórum pedig itt érhető el.

Hozzászólások

MI A JELSZÓ A KIBONTÁSNÁL?

hát igen, ez jó kérdés..:D

Ezer bocs, lehagytam: upfone.hu

Kösz. :)

a ferrari, a bbd. és a csi n8-on valami miatt nem indul el... Nincs kép csak hang.

Ezek a játékok elsősorban S60v5-re valók, de eddig nem voltak gondok N8-cal se.

hát nem tudom hogy mennének ezek s60v5-ön. Nekem n97 minin alapból el sem indúltak. A ferrari indúlt csak el, de az is akadt teljesen... De minden más megy n8-on, szóval nem tudom mi lehet a gond, mert ha v5-ön mennek elvileg, akkor ezen biztos futniuk kéne rendesen.

Nem tudok valamiért az új oldalra beregisztrálni...:S mindíg azt írja ki hogy a megadott e-mail címek nem egyeznek meg..pedig ugyan azt írom be amivel itt regiztem be...léccy segítsetek..:D

fórumra gondolsz? Írd meg emailben az adataid (info@upfone.hu) és megcsinálom.

csá szeretném kiprobálni