Amaze Gps Navigator - Ingyenes navigációs program bármely mobilra

Amaze ingyenes navigációs program minden telefonra

Az ingyenes navigációs program, legújabb verziója. Szinte az összes létező mobilkészüléken működik, a navigáláson kívűl számos extra szolgáltatást is nyújt.

Támogatott telefonok:

Asus, Apple (iPhone), BlackBerry, Fly, Gigabyte, HP, HTC, i-Mate, LG, Mio, Motorola, Nokia, Philips, Samsung, Siemens, Sonim, Sony Ericsson, Toshiba, Windows mobilok.

Letöltés

Letöltés (upfone verzió, egyedi grafika és hangok)

Frissítés (2013.08.09): az alkalmazás ezentúl minden mai mobil operációs rendszert támogat: iOS, Android, Java, Blackberry, Windows Phone (letölthető innen, vagy a készülék alkalmazás áruházából). A navigáció teljesen ingyenes és korlátlanul használható, a térképek eléréséhez aktív mobilnet (adatkapcsolat) szükséges, ahogy a Google Maps-nél ezt megszokhattuk. Az Amaze navigációs program tartalmazza az összes létező POI-t (szórakozóhelyek, éttermek, benzinkutak, áruházak) és jelzi a sebességmérő kamerákat is.

További navigációs programok (offline, azaz internet nélkül is használhatók): innen elérhetők. Bármilyen kérdésetek van, keressetek minket e-mailben (info [kukac] upfone.hu) vagy Facebookon.

Hozzászólások

Sziasztok.

Egy kérdés.Ezt a programot hogy tudom telepíteni?N95 14.00. softver.
Köszönöm elöre is a segítséget.

Szép napot mindenkinek.

Szia,
Nincs értelme telepíteni,mindent netről tölt.A progi valóban ingyenes,de csinál szép nagy adatforgalmat.Amúgy a listából kiválasztod az N95jad.-ot ,és felmásolod a memkarira,majd telepíted. Innen kezdve fellép a netre és a progitól a térképig mindent onnan szed.( + navigálás közben is kell netkapcsolat.)

Üdv.

Köszi a segítséget akkor kihagyom.

Csaó.

Ezt azoknak célszerű használni, akiknek csak JAVA alapú a telefonjuk, és nem lehet rá Offline navit rárakni. És persze akiknek korlátlan a netcsomagjuk.

N95-re ajánlom a Garmint.

van offline JAVA navigáció. We Travel a neve. megy külső,és belső gps vevővel is. 1 fórumon nagyon tutira összerakta a nép. Magyarország térképpel,magyar hanggal,magyar menüvel. itt van

LG gt 500-ra milyet érdemes feltenni?

Én letöltöttem az 5.0 verziót. De nincs hangja:( Sem magyar, sem angol. Hiába tölti le a hanganyagokat mégse beszél

Hali

Nekem olyan problémám lenne hogy bevagyok lépve a gps-be, és ha netkapcsolatot bekapcsolom akkor kb 10-15 másodperc ala levesz 1800 ft-t
és ezt hogy tudom megoldani hogy ne vegyen le, meg milyen gps-t használjak?
nokia n95 8gb-om van
a segitséget az e-mail címemre kérném ha lehetne :)
motoguzzigriso@hotmail.com
válaszokat elörre is köszönöm szépen

Üdv Ármin

Valakinek a segitseget kernem olyan programot keresnek a samsung galaxi mini s5570es telefonomra amely gps kent szolgal de nem hasznalja a netet elore is koszonom a segitseget

Ha valakinek lene iyen programja az kerem irjon a balog2@freemail.hu cimre

A Sygic Navigator töléketes választás a mini-hez, de egy Ndrive is jól fut rajta (ha magyaron belül navigálsz).