Android játék: Cordy

Ingyenes, szórakoztató és fantaszikus: ezzel a három szóval jellemezhető az Android Market kevés minőségi játékainak egyike.

Cordy, a kis robot nagy feladat előtt áll - a felborult a világa, ezért segíts neki azt helyrehozni.

Fuss, ugorj, liftezz, és vidd végig az izgalmas pályákat, szép 3D grafikákkal tarkított helyeken. A Cordy ingyenes, és rendszeresen frissül.

Töltsd le a Marketből.

Tesztelve: HTC Desire HD
Élménypont: 8/10

Hozzászólások

Hogy kell tölteni a Marketből?...nem a mobilról hanem a gépről...mert nekem nem enged semmit bejelentkezés után sem:/...nem találja a telót ha be van dugva a gépbe akk sem....mit tehetek?:/

A webes marketből egyszerűen csak úgy kell tölteni, hogy rányomsz az install gombra a játék ikonja mellett. Ezután kiválasztod a telót, és okét nyomsz. H ezután telóval felmész a netre, akkor fog elindulni a letöltés a telefonodon. Szerintem egyszerűbb telóról tölteni :)

Hát ezaz:S....H nem jelenik meg semmi a teló kiválasztásánál....mikor rákattolok az installra,megjelenik egy kis ablak amiben kéne gondolom kiválasztani a telót...igen ám,de nincs ott semmi...ami közül lehetne választani...

Nincs ijen nevú jaátéandroid markeren ilyenkor mi van!!!!!!

Pedig van, a fenti linken meg is tekintheted. Ha pedig a telefonon keresel rá, akkor is beugrik.

Ha webes marketből akarsz tölteni telefonra, akkor előtte regisztrálj egy gmailes fiókot, valamint a telefonos marketet is be kell "aktiválni". Utána fogja a weben is érzékelni a telódat, miután beléptél oda a gmailes címeddel.

de ez csak demo... hol lehet elérni a teljes verzióját???