Antennagate: már a Nokiát is betámadta az Apple

Már nagyon hiányoltuk a Nokiát az Apple feketelistájáról. Nos az antennaszembesítés őket is elérte. Szépen illusztrált oldalon mutatják be az N97 mini térerőcsökkenését...

Hát akkor kedves Óvónéni, játsszunk olyat, hogy akinek előbb elmegy a térereje, az nyer! Rendben kisfiam, induljon hát a játék!

Körülbelül ilyen szinten támadja meg az Apple a többi "térerőt elvesztő" más gyártótól származó telefonokat, holott fogná be a száját, és törődne a saját mobiljának kijavításával.

Az iPhone 4 antennahibájának semmi köze más gyártó telefonjához, még ha azokon is a készülék aján található a beépített antenna. Értsd már meg végre Jobs, hogy semmi közötök nincs egymáshoz!

Az Apple a külső fémburkolatra kivezetett antennát takar, a többi telefonnak bizony erős külső műanyag burkolat védi az antennát.

Tény: az iPhone 4 megszakítja a hívásokat, mert teljesen eltűnik a vétel, viszont a többi telefonnál, jelen esetben a Nokia N97 mininél, még marad 2 egység, és a telefon így gond nélkül üzemel.

Nem kell kifogásokat találni, hiszen ha egy telefont jól közrefogunk, természetesen a fizika törvényei szerint csökken a térerő, de NEM lép a készülék Offline módba! iPhone 4-nél viszont igen.

Na és ez itt a különbség.

Íme akkor a videó az N97 mini kifigurázásáról: