Betiltott S-Voice, letölthető Galaxy S III rom, limitált Galaxy Note

Nagyon örülhettünk tegnap, mikor a kikerült Galaxy S III firmware-ből kinyerhettük és telepíthettük az Androidos körökben még újdonságnak számító Siri klón alkalmazást (S-Voice), melyet a Samsung alig 1 nap leforgása alatt letiltott. Ezt a szoftvert így mától csak és kizárólag a Galaxy S III készüléken tudjuk majd használni.

Frissítés: Facebook oldalunkon kaptuk a megoldást arra, hogy bármely ICS készüléken továbbra is lehet használni a programot. Figyelem: nincs tesztelve!

A szomorú hírt kárpótolja, hogy a mobil szoftverét az XDA oldaláról letölthetjük és szabadon felhasználhatjuk.

Továbbá megérkezett az első olimpiai kiadású Galaxy Note Android 4.0-ás okostelefon. A nagy sikert aratott félig mobil-, félig táblagép egy angol zászlóval festett hátlapot kapott, mely az idei londoni olimpia színeit képviseli. Még nem tudni hogy hazánkba megérkezik e a termék, de az is jó lenne hogy a hátlapot külön is megvásárolhatnánk.

Hozzászólások

"szabadon felhasználhatjuk" ez azt jelenti h sgs2 re is lehet telepíteni az s3 szoftverét?!

Nem úgy értettem. Rá lehet tenni, viszont kemény munkával át kell portolni az SGS 2 hardverére, amit remélhetőleg egy fejlesztőcsapat hamarosan megtesz. Amúgy szabadon lehet benne turkálni és a tartalmait kiszedni belőle.

Értem. Remélem vki kedvet kap majd és portoja s2, kipróbálnám szívesen az s3 szoftverét. Köszi a választ.