Breaking: HTC Sense téma Nokia 5800-ra és v5-re

Minőségi HTC Sense téma Symbianos telefonokra. A skin GDesk programmal indítható, csupán annyi a teendő, hogy a GDsek installálása után a skint is fel kell telepíteni, majd alkalmazni. A videón nagyon tisztán látszik, milyen minőségi produktum.

CsatolmányMéret
Csomag ikon upfone_sense_gdesk.zip1.69 MB

Hozzászólások

hali!
tudnál nekem segiteni hogy ez hogy müködik nekem ez magas!
Köszi!

Hát feltelepítettem az összes SIS-t
Elindítottam a progit, de nem találtam meg hogy a kártyára felmásolt skineket hol tudom vele beolvastatni.
Valaki segíts mááá!

Megnyitod a Gdesk-et és ott a bal alsó sarokban van egy ikon.Arra rámész, majd kinézet->asztal betöltése->tallózod a .gdd fájlt.
És pár másodperc alatt betölti a skint.
Ennyi az egész.

Köszönöm szépem. Nem váltotta be a hozzá főzött reményeket így le is szedtem.
Tudom nem a legjobb hely erre a kérdésre de, ha mát itt vagyok. A főképernyőn kint volt nekem naptár és az email értesítés. tegnap egyik pillanatról amásikra csak a naptár bejegyzéseim láthatóak, az érkező mailok nem. Beállításokban minden rendben. Resetelés nem oldotta meg, PS suite mentett beállítások vissza pakolása szintén eredménytelen volt. Mehet a hard reset? Bár azzal meg lehet megvárom az új firmwaret

Szerintem hard reset után jó lenne, de ha visszaállítod PCsuit-tal, megint ugyan olyan lesz.

Hello!
Ezt nem kell szignózni? Mert ez nekem kéne de nem akarom szignózni a telót.

Pedig érdemes hackelni a telót. Az alkalmazásoknak legalább a feléhez kell a hack, nem is beszélve arról, hogy azok a legjobb progik amelyeknek nincs tanúsítványuk, egyébként a hack nem tesz kárt a telóban. És ha nem akarsz a sysban turkálni ott van a HellOx2.

Köszi akkor HelloOX lesz. De úgy hallottam h az is szignózni kell vagy van már olyan verziója amit nem kell? Mert nem nagyon értek ehhez és tudom h van szignózással kapcsolatos dolog az oldalon de nem értem és sajnos nincs sok időm erre. Ha valaki tudna ebben segíteni akkor köszi!

http://gallery.mobile9.com/f/1050834/
állítólag ez signózott