Bréking: megérkezett a 128GB-os Apple iPad

Ma csendben megjelent az Apple iPad 128GB-os változata, melynek felépítése maradt a negyedik generációnál, de már hatalmas tárhellyel is megvásárolható. Az új iPad 4-esek ezzel egyenes arányban nagyon magas árcédulát kaptak, melyek már egy-egy "játékos laptop" áraival vetekszenek.

  • iPad 4 128GB Wi-Fi: 239 990 Ft
  • iPad 4 128GB Wi-Fi + LTE (4G változat): 279 990 Ft

A készülékek februártól kaphatóak lesznek a nagyobb üzletekben.

Apple iPad 4 128GB verzió

Hozzászólások

Sztem ez az ár már túlzás, ennyibe nem került a szeptemberben vásárolt Samsung laptopom, amiben i7-es proci van HD7670 2GB-s VGA-val, 1TB merevlemezzel...

Csatlakozom, az ár nevetséges. Bár bevallom, a minin Én is gondolkodtam karácsony táján, de gondoltam utána olvasok kicsit, biztos ami tuti... Hát nem vagyok egy alapból fikázó ember, sőt tetszenek is az apple termékek, de nem tudta a gyomrom bevenni azt a közösséget amihez csatlakoztam volna, sznob, buta emberek gyülekezete.. a kedvencem: "jaj, ez a mini olyan szar, nincs is benne RETINA kijelző!!! Egyébként tudja valaki, mi az?!?!" Ez nem kiragadott gondolat, a szifon.hu-n oldalakat olvashatsz ehhez hasonló nem is tudom milyen emberek csoportjáról. HOPSZI, bocs a vége kicsit OFF lett!