CorePlayer v1.36.7427 S60 médialejátszó

A legjobb médialejátszó legújabb repack verziója megjelent. Az 1.36-os ARM verzió bármely S60v3 mobilra letölthető.

Letöltés

Hozzászólások

Senki kedvét nem akarom elvenni, de ez a verzió már régen megjelent. Ez csak egy repack.

Viszont itt még nem szerepelt, csak az 1.35-ös.

hiába szignózom tanusítványhiba 6220c-n

Hackelt telefonon megy csak. Előfordul néhány programnál, hogy nem elég hozzá a szignózás, de ez csak a t ö r t verzióknál létezik!

Hogy birok letölteni mert eggyenlöre nem ENGEDI!!

Nem tudom, hogy ez mi ez, de nem kicsit szívatott meg. Egyszer csak a telefonomon nem működött az alapértelmezett webböngésző (nálam web'n'walk, ami egyes programfrissítések miatt ciki, mert ez az alapértelmezett) a youtube kliens is behalt, meg a wikipedia is. Egyszerűen nem jöttem rá, hogy miért, majd egy hard reset után megjavult minden. A programok visszapakolásakor, miután felraktam ezt az Isten átkát megint meghaltak az előbb említett dolgok. Agyvíz az egekbe, majd támadt egy kósza ötletem, hogy leszedem a core-t és lám: újra működik minden. Szóval messziről kerüljétek ezt a verziót, nem tudom mit raktak bele, de uhhh... szúszá...

Azért köszönet a feltöltőnek! Tudom a szándék a fontos... :)

Amit ide felpakolok, azt előtte mindig kipróbálom. Nálam minden itt megtalálható verzió működik. Milyen telón próbáltad?

Nokia E71-en. 501.21.001-es a szoftvere. Nem tudom mitől gajdul be, ha felrakom. Végülis nem nagy probléma, az 1.35-ös hibátlanul megy. Csak a verziószám miatt raktam fel, "mer' hát újabb" nem mintha az előzővel probléma lenne.
Jah maga az 1.36-os lejátszó is tökéletesen működik, nincs vele probléma, csak néhány más (internetes) alkalmazás nem. Lehet valami net-es baja van, a beállításait próbáltam állítgatni, hátha megoldódik a baj, de nem jutottam semmire.

Vagy lehet hogy csak a teló alap-fektetett képe zavarja meg.