Csak pár napig ingyenes a legjobb három iPhone alkalmazás!

Érdemes böngészni naponta az Apple alkalmazás boltját, hiszen állandó akciókkal és kedvezményekkel várja több millió látogatóját. Az ingyenes programok és játékok közül eddig elég ritka volt a leárazás vagy esetleg ingyenes használat, azonban most jópár app ingyen tölthető le a népszerű iOS készülékekre.

Fling!

Érdekes kis puzzle játék, mely hasonló a sakk kialakításához, ám itt több kis színes "puffancs" figurával kell küzdenünk, hogy a végén csak egy maradjon a táblán. A program angol nyelvű, de garantáltan jó szórakozást nyújt minden korosztály számára, és nem utolsó sorban az agyat is megmozgatja.

Lotto 5 trend

Statisztikai összefüggéseket, valószínűségeket, sajátos eloszlásokat, érdekes mintázatokat mutat meg, amikből levonhatók egyedi következtetések, amik alapján kialakíthatók újfajta lottózási szokások. Segítség azok számára is, akik belefáradtak a születési dátumok, bizsergető álmok sugallta biztos tippekbe. A program segítségével kalkulált számok tetszőlegesen variálhatók az egyedi rögeszmékkel, kedvenc számkombinációkkal. Legfontosabb az intuíció!
Olyan szerethető és könnyen használható segédeszköz, ami egyben szellemi kalandra is csábítja a megfáradt szerencsevadászokat.

Egy hátránya van: nem mondja meg a nyerő lottószámokat.

Early Bird

Ahogy a véleményekben is mondják: imádnivaló játék, mely természetesen a még mindig top helyen álló Angry Birds-höz hasonlít, ám nem kell megijedni hiszen egy teljesen más játékélményre számíthatunk, hiszen madarunkkal 72 pályán át, több akadályt kell legyőznünk és elérni a végső célt.

A három app elérhető az AppStore Top Free menüpontjából.