Díjmentesen elérhető az iWiW mobilról a T-Mobile hálózatából

Díjmentesen elérhető az iWiW mobilról!
Adatforgalmi díj nélkül érheti el az iWiW közösségi portál mobilos oldalát 2010. szeptember 1. és 2011. február 28. között belföldön, a T-Mobile hálózatán.
A díjmentesség nem terjed ki azon külső, nem az iWiW-hez tartozó oldalakra, amelyekre a közösségi portálból linkek mutatnak (pl. a felhasználók saját vagy munkahelyi weboldalai).
Hogy érhetem el? Böngészőből
Az iWiW mobilos változata mobiltelefonja böngészőjéből az alábbi címen érhető el:
m.iwiw.hu
Mobilos iWiW alkalmazásból:
Az iWiW alkalmazások elérhetők iPhone-ra, androidos, symbianos és Java-képes mobilra is. A díjmentesség az alkalmazások letöltésekor forgalmazott adatmennyiségre nem terjed ki!
Milyen esetekben nem érhető el az oldal? Opera Mini böngésző használata esetén WAP 1-es protokollt használó böngésző használata esetén CS WAP csatlakozás használata esetén Szolgáltatás feltételeiHavidíjas előfizetés
vagy Domino előfizetésAdat-díjcsomagTudnivalók a szolgáltatáshoz szükséges adat-díjcsomagról A mobil iWiW használatához szükséges, hogy valamely adat-díjcsomagunkra előfizessen, ez lehet akár a havidíjmentes Net Start vagy más havidíjas csomag is. Utóbbiak közül ajánljuk pl. a Net 40 MB adat-díjcsomagot, amely havidíjas és Dominós előfizetőink számára egyaránt elérhető. Fontos tudnia, hogy adatforgalomra alkalmas mobiltelefon vásárlásakor a Net Start adat-díjcsomagot automatikusan bekapcsoljuk, így ha nem választott eltérő adat-díjcsomagot, akkor díjköteles link esetén a Net Start díjszabása szerinti adatforgalmi díjat kell fizetnie. Külföldön adat-díjcsomagtól függetlenül minden esetben díjköteles a mobil iWiW oldal böngészése.