Egy szerencsés már láthatta a következő Nexust

Egy szerencsés újságíró közelről láthatta a november 8-án bejelentésre kerülő új Google Android 2.3 alapú Nexus 2 készüléket.

A vélemény lejjebb olvasható, de először nézzük meg mi történt ma az új készülék ügyében. Az FCC oldalán feltűnt egy soron következő Samsung modell GT-i9010 típusjelzéssel, amely nagy valószínűséggel valami Galaxy S módosulatra, vagy éppen az új Nexus telefonra utal:

A Nexust látott emberről:

A Nexus kettő készülék természetesen valódi. A Samsung által készített telefon teljesen más külsővel rendelkezik, és az első szembetűnő változás a létező előlapi videókamera lett.

"Amikor először láttam a készüéket úgy 10 méter távolságra, azt hittem hogy a Galaxis S", mondja a forrásunk, akinek bemutattak egy példányt. "Én egy kicsit meglepődtem, mert ez tényleg különbözik a Nexus One-tól.

Fekete és fényes műanyag külsőt birtokol. Közelről ugyanaz, mint a Galaxy S, a 4-es AMOLED itt is megtalálható. Lapos, elől "egyfajta homorú" éllel rendelkezik. A háta görbített. Az elkeskenyedő rész vékonyabb, mint a Galaxy S-nél, bár lehet, hogy közel azonos vastagságú. "Olyan érzésem van, hogy sok szempontból tényleg hasonlít a Galaxy S-re."

(Megjegyzés: A mintadarab csak hozzávetőleges.)

A videótelefonról:

Valóban dupla kamerás telefon lesz ezúttal, és az új Android rendszer már javában támogatni fogja a videóhívás funkciót. A Google a helyszínen állítólag be is mutatta a facetime mintájára újrahúzott korszakot, és valóban működött. A megoldás a Google Talk protokollját használja.

Az első látásra ez egy kicsit kiábrándító, hogy a Google mégsem az előző cikkben megírt tuti paraméterekkel dobja piacra a második Nexust, hanem a One-nal hasonló belsővel. A különbség tehát a kijezlőtípus és méret, valamint a dupla kamera lesz. Viszont annak akkor örülhetünk hogy lesz vakuja, tehát üdvözölhetjük az új Galaxy S-t. Most már értem őket, itt jön az újabb bőrlehúzás: vedd meg vakuval is a telefont.

Hozzászólások

És az S-AMOLED kijelzőt hogy akarják megvalósítani? Tudtommal a teljes kapacitás el lett adva az Apple részére, ezért is érkeznek az új GalaS modellek más kijelzővel...

A Galaxy S sokkal szebb, formára...

Kíváncsian várom a paramétereket...és az árat...

vagy én nem vagyok elég tájékozott és hülyeséget mondok de az apple-nek nem kell amoled mert hol van a technológia az ips-től... és inkább a htc mobilok érkeznek slcd-vel mert nem kaptak elég amoledet samu bácsitól.

kevésbé off de ha a vaku mellé még bevágják az usb otg-t akkor nekem semmi sem hiányzik a készülékből! mármár mondhatnám nekem tökéletes lesz/lenne.

A cikk főképén,milyen telefon látható?

Egy amerikai galaxy s variáns, nem jut eszembe a neve...

leginkább úgy néz ki mint a samsung captivate amit az usában az AT&T forgalmaz

Nagyon jól néz ki,gondolom itthon nem kapható...:(