Elérhető a az Angry Birds Seasons húsvéti kiadása

A Rovio fejlesztői egy cseppet sem pihentek a Rio kiadása után, megérkezett a Seasons tojásokkal és nyulakkal felszerelt változata, mely most elsőként Symbianra érhető el az Ovi áruházból.

További hírként jelezném, hogy hamarosan megoldódik az eszközök közötti szinkronizáció, mely segítségével bármely Angry Birds-öt futtató okostelefon közt tudjuk majd mozgatni játékunk mentését, így ha például Symbianról váltanánk iOS-re, egy egyszerű mozdulattal átköltöztethetjük játékunkat az új készülékre.

Frissítve: 2011. április 18-ától már Androidra is elérhető a játék, és ingyenesen letölthető a Marketből.

Hozzászólások

Hali, ez a mentés mozgatás érdekesen hangzik, akkor ezentúl nem kel újra kezdenem ha resetelem a telót. Csak vissza töltöm ahol jártam és működik? Nem rootolt 2.2 androidról van szó.

GRAT!!!! A hülyeség díját megnyerted. az OVIból symbiános programok tölthetőek le.... Egyszerűbben, hogy Te is megértsd NOKIÁRA.

Az ANDROID nem az....

Igen, de a cikkben szó van másról is, és igaza van az első hozzászólónak.

Neki most válaszolok: igen, root mentes készülékeken is elérhető lesz hamarosan a játék mozgatása. Az még kérdéses hogy a teljes játék, vagy éppen csak a mentéséről van e szó. Én az utóbbira tippelek.

Küszi, akkor talán megoldott lesz a mentés visszaállítása.

apnico
Tudom mi az a Symbian, nekem is volt HOKIÁM és hánytam tőle hogy minden fost szignózni kellet.

Én is rühellem a nokiát... ebben egyet értünk...

Boldog nyuszit mindenkinek!!!!!!