Elkészült és úton van az új Android Market

Idén is frissült a Google több millió letöltést számláló alkalmazás és játék áruháza. Az új verzió több újdonságot is felvonultat, ilyen pédául a javított design, mely most már a teljes képernyőt kitölti a plakátszerűen elhelyezett alkalmazások bemutatóival. A grafika csak az egyik jó dolog, de itt van például a film- és könyv kölcsönzési lehetőség, mely egyelőre csak az Egyesült Államokban lesz elérhető, így mi magyarok maximum csak álmodhatunk róla. Az alkalmazás az Apple App Store-hoz hasonlóan rendszerezi az alkalmazásokat, így egy érintéssel választhatunk a legjobban értékelt, legtöbbet letöltött programok közül, vagy éppen több kategóriából választhatjuk ki a kívánt alkalmazást. Sokan a Windows 7 Metro felületéhez hasonlítják a Marketet, de a Google által létrehozott felület sokkal egyedibb és interaktívabb a Microsoftos design-nál.

Az Android Market frissítése elindult, azonban hetekbe telhet, mire minden felhasználó készülékére eljut, erről a készülék értesíteni fogja a tulajdonost.

Aki nem tud várni, az a csatolmányból letöltheti a frissítő csomagot. Csak 2.2, vagy annál magasabb rendszerre telepíthető. A letöltött fájlt át kell nevezni ZIP-ről APK-ra!

Hozzászólások

Nekem kicsit döcögősebb DHD-n mint az előző, de ettől függetlenűl sokkal jobb lett :P

Nálam DHD-n tökéletes (2.3)

Nekem azt írja ki hogy jelentkezzek be google fiókomba.
azt hol lehet ?
HTC DHD.

Köszi. Nagyon tetszik az új market!

DHD 2.3-on király. Szebb, mint az elődje!

Bocsi, dupla :S

Visszaszívom, sztem csak net miatt volt olyan amilyen. Mostmár tökéletes.

Király az új Market!
Galaxy S II-n gyönyörű! :)

Jobb és szebb mint az elődje, de nekem nem úgy néz ki mint a képen. Nem mintha probléma lenne, mert így is tök jó :) Galaxy S-en

bocs a hülye kérdésért de win 7 64biten hogyan tudom apk-ra alakítani?

total commanderrel

Sziasztok!

Nekem nagyon nem tetszik az új Market! Tudna valaki segíteni abban, hogyan tudnám ismét a régit használni!

Előre is köszönöm!

Üdv: oberster

Az alkalmazások eltávolítása menüből törölhető.