Előrendelhető N97!

Habár a finn gyártó csak annyit árult el a Nokia N97 érkezésével kapcsolatban, hogy 2009 első felére tehető, a Play.com oldalon már elő is rendelhető a hatalmas érintőkijelzővel szerelt jövevény, méghozzá március 31-re tervezett érkezési idővel.

A Boy Genius Report szerint az oldalon általában helyes bevezetési időpontok szoktak szerepelni, bár kisebb csúszásokra mindig lehet számítani. Az Egyesült Államokban történő bevezetés csak az európai premier után várható, ugyanis a Nokia továbbra az öreg kontinens lakóit részesíti előnyben. Mindazonáltal a 3,5 hüvelykes, 640x360 képpontos érintőkijelzővel, QWERTY gombsorral, 5 megapixeles autofókuszos kamerával, WLAN, GPS és sztereó Bluetooth modullal, sztereó FM rádióval és 3,5 milliméteres hang és tévékimenettel felszerelt HSDPA képes Nokia N97 jelenleg 479 angol font, azaz körülbelül 150.000 forint ellenében jegyezhető elő.

Forrás: MobilArena

Hozzászólások

Hali!

Tegnap voltam bent a Nokia boltba az ismerősömnél, és Ők nem kaptak még semmi infót se a megjelenésről!:( Pedig már jó lenne tudni, hogy mikor jelenik meg végre!
Amúgy azt a "parancsot" kapta az összes Nokia bolt, hogy az 5800-ára "álljanak rá" 1000rel!
Tegnap megkaptam bent egyet durván fél órára, és hát...volt egy két dolog ami nekem nem tetszett benne: pl: iszonyat lassú volt a GPS!Más 5800-ásnál is így van???

Jah, meg azt mondta, hogy itt nálunk majdnem 100%, hogy olyan 170-175körül lesz az ára...

Sajnos nem nagy durranások ezek az érintős nokiák, főleg ha ilyen drágák. Ennyi pénzért én biztos nem veszek, inkább HTC touch HD. A Nokia felejtené el ezeket a 330 és 360 MHz-es procikat, mert csupán csak ettől ilyen lassúak a telefonjai. Más telóban már rég 600 Mhz-ek ketyegnek.