En Garde: Fruit Ninja Puss in Boots vélemény

Október 28-án érkezik a mozikba a Puss in Boots animációs film, mely a Shrek-ből megismert macska kalandjainak folytatását mutatja be a nézők számára. Ehhez kapcsoltan készítette el a Halfbrick a népszerű játékának folytatását, mely a Fruit Ninja Puss in Boots nevet kapta.

Maga a játék első látásra nagyon izgalmasnak tűnik főleg azoknak, akik már régóta várták a gyümölcsszabdaló game folytatását. A játék kívül-belül macskás, a főhősünk pedig Antonio Banderas hangján szólal meg, és lelkesít minket a kaszabolás során.

A játék két részből áll:

Desperado mód: ezen a pályán a hagyományos játék során megszokott gyümölcsöket kell szétszabdalni úgy, hogy a közben felugró bombákat kerüljük.

Bandito mód: itt három életet kapunk, melynek sikeres megtartásával 13 szintet vihetünk végig, mindegyiken négy menetben és más-más kialakítású akadályokkal. Izgalmas rész, ugyanis ebben találhatók az újdonságok. Sajnos elég hamar elvérezhetünk, hiszen egy-egy gyümölcs kihagyásával vagy bomba eltalálásával csökken a szívek száma.

Ha esetleg nem tetszik a rég megszokott "karmolási" grafika, választhatunk másikat.

Aki az előző játékban is profi volt, az itt is az lesz. Kár hogy hamar a végére érhetünk. A játék egyelőre csak iPhone-ra érhető el, valamint támogatja a Game Center és Openfeint eredménytáblákat.

A játékot mi is megvettük, egy dollárért garantált szórakozást nyújt.