Érkezőben a Retina kijelzős Nokia N8-01

Ha a hírek igazak, és a lenti képen látható adatok tényleg eredeti helyről származnak, akkor nemsokára kezünkben lehet az új Nokia N8-01, mely a leírás alapján 960×540 pixeles qHD képernyőt kap, melyen kiváló minőségben mozizhatunk, netezhetünk kedvünkre.

Kérdés, hogy marad e az iPhone 4-gyel megegyező méretű 3.5"-os képernyő.

Miután jól megnéztük a fenti táblázatokat, láthattuk, hogy a multimédiás telefon mellett több ismeretlen készülék is látható nem mindennapi "Nokiás" méretekkel.

Ezek pedig a: 601T, 602T, és 702T

(A kép csak illusztráció)

Hozzászólások

Fú, ha a hardver is kicsit jobb lesz, mondjuk egy 1gigás proci, akkor asszem ez kell nekem :) , ezen már élvezetesebb lehet játszani is meg mindent csinálni :D , csak esélyes, hogy LCD lesz, amoled CBD-nek jobban örülnék, az lenne a csúcs...

hülyeség ez a retina amoled sokkal jobb elég lett volna csak a felbontást emeli......

Abban mondjuk igazad van, de gondolom oka van amiért nem úgy csinálják meg, vagy anyagi, vagy technikai... én inkább az utóbbit valószínűsítem de az anyagi is lehet ok a nagy árversenyben... Mondjuk amúgy azért gondolok a technikai-ra mert most így csípőből nem tudnék ilyen felbontású ekkora méretű amoled panellel szerelt eszközt mondani, de ha te igen akkor érdekelne :)

hát igazad lehet mert ha amoledben lenne nagyobb felbontású akkor a samsung bisztosan aszt tette volna az új gépeibe...de ha sikerültvolna legalább 800-480 amoled kijelzőt szerezniük akkor annak jobban örültem volna....de örüljünk hogy egyáltalán fejlődik a nokia remélem nem hal ki a cég.....