Február 14. lesz a Samsung nagy napja

Frissítve új adatokkal!

Február 14-én fog startolni az idei Mobile World Congress kiállítás, ahol ismét több gyártó fogja bemutatni az idei évre tervezett szenzációit és újításait. Célpontban a Samsung lesz, aki......

.......

aki be fogja mutatni a várva várt BADA mobil operációs rendszerét, ami természetesen Linuxos alapokkal fog rendelkezni, sőt bemutatásra fog kerülni a fenti képen látható 3.3-inches, 800 x 480 pixel felbontású szenzációs Super AMOLED kijelző is. Csak azt nem értem hogy más gyártó miért nem tud ilyet felmutatni?

Frissítés: Bada OS, 3.3'' Super amoled, Wifi, GPS, Micro USB, Micro SD, Bleutooth 3.0 lesz az új Samsung telefonban!

Hozzászólások

a Nexus One -ba 3.7"es kijelző van és az is amoled

Igen, de az még "sima" AMOLED. Ez már sokkal jobb és továbbfejlesztett változat. Általában több gyártó is a Samsungtól vásárol kijelzőket.

És mi a legszebb? A Nokia nem lesz ott... és miért nem?
Mert a tavalyi évben, és eddig, ebben az évben is egy nagy NULLÁT mutattak fel a piacnak! Már mindenki jócskán túlvan a MultiTouch-on, meg az AMOLED-en, meg az 5megapixeles kamerákon... A Nokia meg "robbant" egyett az N900-zal, meg az 5800 klónokkal... Meg tök röhejes...a Nokia N86 8MP-t mutatják a YouTube-os videón kicsomagolás közben... Szegény unatkozó mobilos emberkék a Nokiától már nem tudnak mit mutatni, ezért mutatják azt, mert annak van AMOLED kijelzője, és 8MP-es kamerája... Egy tízessel kisebb a típusszáma, de mégis végtelenszer jobb mint az N96, amivel bukott egy nagyot a Nokia, mert azt hittel, hogy a beépített TV vevőt eszik majd az emberek.

Nokia, vedd észre, hogy mostanában egy nagy sz*r vagy!!!(SAJNOS!!!) Tudom, nem szép lopni, de mások is teszik, és a hasznukra válik! Te is tedd azt!

U.Í.: A Nokiát mostanában csak a lelkes "mobilmágusok" tartsák életben a különböző modding-okkal, amit a Nokia csak a Symbian-nak köszönhet...

U.Í. 2.: Bocsánat mindenkitől, akinek nem tetszik az írásom, a véleményem, de én ezt gondolom, és hiszem. A Nokia annó sok jó dolgot mutatott fel, de mostanában....

Egyetértek.

A Nokia a kedvencem de sajnos mostanában szart csinál.

A legjobb az N szériája de csak az n95 ig ... sőt azt se sorolnám ide.
Az 5800xpress music telóban reménykedtem de sajnos óriásit csalódtam ...

Örülnék ha ujra NOKIA telefonokat csinálnának. pl N70 , N80 , N91 , N93i.
Ezek telefonok .

Szebbek is mint a maiak.
És minőségben is bármikor verik őket.

N91 : Baromi jó zenére , jól néz ki , és az acél háznak köszönhetően ÖRÖK életű

N70 : rekord ideig bírta nállam , 27 hónapig volt hű társam és 1x sem volt még egy akadás sem ... nem úgy mint az 5800XM ... 3 nap után el is adtam.

N93i : most szereztem egyet igen leharcolt állapotban de még így is imádom, és jobban tetszik bármelyik új nokiánál.
Nem mai darab de még mindig gyors , és stabil.

Imátkozom hogy térjen észhez a nokia és csináljon még ilyen csodamasinákat.

Symbian 4 ever.

U.I.: Az N93i-be is bele lehet tenni egy amoled kijelzőt , 8Mp-s kamerát és szerintem ha nagyon akarnák még a HDD-t is bele tudnák rakni ... ezt megtoldanák 3.5mmes jackkal és mini USB-vel és kész egy N93ii :D - Esetleg egy erősebb CPU és több ram.
de ugyan ezt megtehetnék az N70 , N80 , N91-es telefonokkal.

Szerintem sokan örülnének egy ilyen húzásnak.

Igazatok van, de csodát sose várjatok, mert nem lesz. Anno jók voltak a Nokiák igen, nekem is van még egy N90-esem, nagyon sokat bír. Sőt még az E90 az ami tényleg az utolsó jó Nokiák közt van, habár anyagminőségben egy nagy nulla, de azért jó.

Szerintem egy pár év még el fog menni úgy, hogy a Nokia nem igazán dolgozgat, de aztán talán utoléri a versenytársait. Mondjuk így sem kell félnie, mert általában az emberek nem azt nézik, hogy milyen típusú a kijelző meg kamera, meg hogy milyen a proci. Fingjuk sincs róla :) Épp ezért nem erőlteti meg magát senki. Mert jó nekik így. A nokia kiad több millió 2610-est meg mittudomén milyen gagyit, viszik mint a cukrot, aztán jól élnek vele. Van bevétel még ebből is.

Lássátok most meg a Win7-ben nem lesz multitasking. Bebasz. :)

a nokiának tuti van, valami eldugott terve amit elő fognak venni, mikor szükség van rá, s talán újra "csúcsra" kerülnek XD

A csúccsal nincs gond, mert övék a világpiac (legalább is a felmérések alapján), de akkor is.

Van ku*va sok lóvéjuk, sok emberük, tervezőjük, és egy szép formájú, vékony, oltári nagy kijelzőjű telefont nem tudnak gyártani?

Egyébként Tomee igazad van, nem azt nézik az emberek, hogy milyen proci van a mobiljukban, meg milyen kamera és kijelző, de ez az emberek egy részére igaz csak. Én mindig kinézek magamnak egy telót, ami megfelel a követelményeimnek (legyen benne WI-FI, GPS, jó kamera [minimum 5 MP], legyen tűéles a kijelzője, és gyorsan hajtsa a proci a telót, és természetesen tetszen is), és ha kell hónapokig spórolgatok rá. Igaz, kövezzetek meg, de most egy Nokia N900-asra gyűjtögettem, de a múlt héten a Nokiás ismerősömtől kaptam egyett 3napra "tesztelőbe", és valahogy nekem nem jött be. Inkább veszek majd egy Samsungot.

Régen mindig Nokiás voltam, sokáig csak azt akartam. Most jelenleg is Samsungot strapálok, előtte egy Nokia N81 8GB-om volt. Most pendrive-ként üzemel...

A Nokia azt használja ki, hogy a neve egyenlő a megbízhatósággal, és a garanciával, csak az a baj, hogy ez a ló már kezd nagyon elszaladni velük. És ha nem szállnak le egy kicsit pihenni (és tervezni, majd gyártani), olyan hátrányba fognak kerülni, hogy nehéz lesz visszamászniuk a ló hátára.

A konkurensek annyi érintős telót adnak ki, hogy már lassan ott tartanak, hogy a legeslegeslegalsó szegmensbe is érintőt raknak, jól olvasható nagy kijelzővel, és megcélozzák az idősebb réteget is. (Lásd a példát: Anyum 46éves, és egy Samsung S5230-cal nyomul! Igaz NEM öreg anyum, de nagyon jól tudja használni a telóját).

Hát nem tudom, de amikor azt mondom, hogy egy egész világ várja a Nokia nagy dobását, nem nagyot hazudok!

(Egyébként az új C-széria ahogy hallottam sokak gyomrát felkavarta... de ez egy mások történet)

Update.: A Windows 7-ben hogy nem lesz multitasking, az csak a Redmondiakat minősíti, hogy nem akarnak a kornak, és az igényeknek seggetnyalni (bocsi a kifejezésért). Ők is kihasználják a piaci részüket, csak nem látják, hogy a Linux jön felfelé???

Sziasztok!
Én egy N95-8GB-tal nyomulok már más fél éve, ami agyon van hackelve. Körbe néztem a piacon hogy ha a gari lejár mivel tudnám lecserélni, hát az eredmény siralmas lett. Ha igy megy tovább vagy veszek még egy ugyan ilyet vagy váltok egy samura. Tehát valóban jó volna ha a kedvenc gyártónk belehúzna, bár most látszik valami remény (N8-00). TEHÁT MOST MARAD A REMÉNYKEDÉS!!