Firmware frissités

Szasztok, uj kérdés?
Biztosan megint alap dolgokat feszegetek, dehát ezért van a fórum nem!?
Az lenne a kérdésem ha Hyperix ROM-ot szeretnék frissiteni (1.72 - 2.01), ugye mindig Hard Resetet kell előtte csinálni. Ha előtte elmentem a telefon beállitásait és programjait, tehát backup-olok, az ujj ROM-ra visszarakható minden vagy ez nem lehetséges.?

1. Bármilyen problémád van, bátran írd csak meg, szívesen válaszolunk ;)

2. Végezhetsz mentést, és tudtommal rendesen vissza is tölti, hiszen ez a folyamat nem lett meghackelve. Ugyanúgy működik mint a gyárin. (névjegyzék, üzik, naptár, meg hasonlók biztos hogy mennek).

3. Hard reset kell az új fw felrakása előtt, plusz a memóriákról is törölni kell minden rendszerfájlt. (private, sys, stb.)

Kössz szépen a választ.
Bar azt hiszem félre értettél a kérdés a feltelepitett programokra irányult. Amugy megkérdeztem egy telefon bu.. haveromat is neki HTC-e van ő azt mondta simán visszatölti a programokat is a backup, ő már csinálta. Kipróbáltam :), most kezdhettem előlről az egészet,egy-két programot visszarakott de az sem futott, de se baj jo pap is holtig tanul.
További szép napot

Ja programok :) Elnéztem.
Az sajna egyik telón se mentődik le, kivéve egyet-kettőt. De jobb is ha mindig újra fel vannak installálva.

Ez a Nokiáknál se igen szokott működni.

hello!
csak azután tudakolódok hogy erre a telefonra csak symbiant lehet feltenni? egyéb más operációs rendszer nem lehetne?

Lehetne mást is feltenni egészen biztosan, csak más rendszer nem rendelkezik a telóhoz szükséges meghajtóprogramokkal és egyebekkel, ezért jelenleg nem lehetséges ilyen telepítése.

Helló Tomee,

Megtod adni a mailcimed ? Kérdésem lenne i8910el kapcsolatban, többis :)

Vagy teis irhacc és felveszem veled én a kapcsolatot, fontos lenne.

borbasi@hotmail.com

Köszi.
Imre