Fizetős tartalmak ingyen

Az interneten rengeteg fizetős tartalmakat kínáló mobilos oldal van, mint például a telcsi.hu is.

Ezeken az oldalakon ugyebár 160, 300, 400, 600, 800 Ft + ÁFA összegű sms-ekkel kaphatjuk meg a kívánt logót, vagy csengőhangot, ami nem valami jó a mobilunk egyenlegének.

Nos, hogy ezeket a fizetős "minőségi" dolgokat ingyen megkaphasd ugyanezekről az oldalakról, nem kell mást tenned, csak továbbolvasnod:

Ezeken az oldalakon ugyebár meg lehet tekinteni, illetve meg lehet hallgatni a tartalmakat, mielőtt letöltöd azt a telefonodra. Itt van a kutya elásva. Ha egy csengést meghallgatsz az oldalon, az automatikusan mentésre kerül a számítógépedben a böngésződ Cache mappájában. Ha Internet Explorert használsz, akkor annak a tároló mappája a Temporary Internet Files mappa, amit a C: meghajtón meg is kereshetsz és meg is nézheted a tartalmát. Tehát mielőtt nekiállsz és meghallgatod a csengőhangokat, ürítsd ki ezt a Temporary mappát, és kattints rá a kívánt csengőhangra a honlapon. Miután lejátszódott a dallam, lépj vissza a Temporary mappába és lám, ott a csengés. Ezt csak kimented az Asztalra, majd egy mozdulattal rá tudod tenni a telefonoddra. És ingyen volt! Majd ugyanezt ismételd meg a következő hanggal. Azért egyesével csináld, mert különben felülíródik az előző lementett tartalom!

Ha pedig képet vagy animációt akarsz letölteni, akkor a böngészőben kattints jobb egérgombbal a képre, majd válaszd ki a "Kép mentése másként" opciót! És a képeket is elmentetted.

Nos ennyire egyszerű az egész. Most már fizetős dolgokat is ingyen be tudsz szerezni.

(Ha Windows XP-t használsz, akkor kapcsold be a rejtett mappák megjelenítését, különben nem fogod megtalálni a temporary mappát. Az elérési út: C:\Documents and Settings\Neved\Local Settings\Temporary Internet Files)

Hozzászólások

Ezt sajnos már nem lehet használni (nekem nem jött össze) De van egy mozilla firefox plugin, a firebug. ezt engedélyezni kell miután letöltöttük és megmutatja az összes oldalon lévő fájlt, beleértve a flash által betöltött mp3-mat is. Ezt már csak le kell tölteni és kész (sajnos a képeknél, animációknál ráteszik a minta vagy sample feliratot).

Másik :)

Elmész egy t-mobile boltba ahol kilehet próbálni telókat, ha van symbianos azt használd, az emeltdíjas dolgokat ott nyugottan letöltheted, a t-moblie számlájra megy XD

Java-kat kicsit körülményesebb így, de az se lehetetlen. (Már megoldottam egyszer-kétszer :D)

Nálam jó Operában és Explorerben is. Igaz, eléggé korlátozzák a lejátszható minőséget, de végtére azért jó.