GARMIN XT Navigator - 4.20

Frissítve: 4.20-as verzió friss térképpel és adatokkal!
A legjobb díjnyertes mobilnavigációra került most a sor! Csak töltsd le a leírásunkat, és egy teljes magyarul beszélő navigációt kapsz benne! Rajt!

Letöltések és térképek itt!

Hozzászólások

Nem tudom letölteni a az utolsó 2 file-t az img és vpm kiterjesztésűeket. Honnana lehetne esetleg megszerezhetni?

Üdvi mindenkinek!
Ez nekem a nokia n95 nem talál meg se beépített se külső gps-t! hiába aktiválom a belső gpst, nokia map megtalálja de a garmin nem....
CS

Meg kell hogy találja! Lehet hogy az elején több perc mire talál holdat, utána már gyors lesz. A teló beállításaiban pedig csak a GPS legyen bekapcsolva, se a kiegészített, se a bt gps.

Király, ez már mindent tartalmaz!

Sziasztok! Hol lehet letölteni a cikkekben szereplő filokat?

hello ha nincs kártya olvasom hogyan telepitcsem a kártyára segítcsetek

akkor USB kábelen rádugod a telót a gépre és lefuttatod a garmin telepítőt. a többi cuccot pedig szintén kézzel USB kábellel rámásolod a telóra. (sajátgépben lesz egy cserélhető lemez ikon. az lesz a memkari.)

Sziasztok!
Kell internet hozzá?
adamk007

nem kell :D

Sziasztok!
Magyarország térképét, hogy lehet frissíteni milyen weboldalról?
Hangot milyen menüben lehet változtatni?
Előre is köszönöm!
Üdv.
adamk007

pls help!
letőltöttem ezt a doc. fajlt,de a magyarorszag térképet és a magyar hangot nem találom ,szal nem tudom megnyitni mint a többit.mit csináljak ?

pls help!
letőltöttem ezt a doc. fajlt,de a magyarorszag térképet és a magyar hangot nem találom ,szal nem tudom megnyitni mint a többit a doc-ban.mit csináljak ?
köszi
boccs hogy rossz helre írtam az előbb.

pedig meg lehet, én most néztem meg!

CTRL+balkatt, picit vársz aztán előjön a letöltés ablak, és kész is! (internet kell hozzá!)

Sziasztok!
Feltöltöttem a telefonomra a 4.20 -es Garmint, de nekem Europa térképre lenne szükségem.Már 3 helyről próbáltam, állítólag Garmin kompatibils térképet letölteni, de egyiket sem ismerte fel.
Hol találom az ezzel a progival kompatibilis térképet?
Üdv.:
Attila

én a mininova.org torrentoldaról szedtem le.

Sziasztok!Tudom,hogy én vagyok a béna,de sehogy nem jövök rá....Letöltöttem a .doc file-t és nem tudok benne csinálni semmit,a fájlokat se telepíteni meg semi(lentebb leírt módot is próbáltam-CTRL és bal klikk,de semmi.....).Mit csináljak?Segítsetek légyszi!Előre is köszi

ctrl+klikk az alsókhoz való módszer, ami ikonos azt két kattal el tudod indítani.

Pontosabban azok a file-ok kellenének,amikkel a kódot megcsinálom..keygen_13_0.exe meg a másik...mert ezeket nem tudom sehogy elindítani:S:S:S

Sajnos két kattintással sem tudom elindítani:S:S Nem lehet,hogy rossz programmal nyitom meg?mert az új Microsoft Office-om van.....

Na megnyitottam mással,és működik.....Köszönöm a segítséget,én hüyle it kattintgattam ctrl+bal-lal......Köszi!!!

Nokia N95 8GB telefonra próbáltam az új 5-ös verziót de nem talál GPS-t. Tud valaki segíteni ?

hello n95 8g telomon az új 5-ös nem talál gpst segítene valaki?

leirnád mit csináltál hogy csináltál, volt e gond, hogy próbáltad, szabadban házban? kicsit bővebben légyszi mert igy nem tudok segíteni. zhx

hello kint az udvaron probáltam budapesten a 22-ker ben. kereste gps készüléket majd ki irta hogy nem található.

de nem gps készüléket kell keresni, hanem műholdakat. sztem nincs beállítva a belső gps a telódon! garmin beállítások gps vevőnél a beépített csatolt gps-t állítsd be. utána jó lesz

Hello le tudnád írni pontosan hogy hol tudom beállítani, mert ilyen
részel nem találkoztam ahol ezt be tudtam volna állítani.köszi

N78-ra feltettem a leírásnak megfelelően, de nem indul el. Sőt a navi kerék még le is fagy!

Mit rontottam el?

Sziasztok!

N93-ra raktam fel és külső vevővel szeretném használni, noki ld-3w,de nem találja a progit. Van vkinek ötlete, előre is thx!

Szia!

Én Samsung i8510-re tettem fel, amin szintén symbian S60 fut, de lefagy. Van esetleg valamilyen ötleted, vagy az általad leírt megoldás csak Nokiákon működik?
Üdv
Péter

ugy tudom hogy ezen az új samsungon még nem működik valami miatt. de utána nézek hátha találtak rá valami megoldást.

Köszönöm a válaszod.

szerintem ez mükszik ! bár én nokián nyomom !http://www.garmin.com/garmin/cms/site/us/cache/offonce/safety?file=Samsu... [accept]-nyomj

helló sikerült megoldani a problémát a samsung i8510 telóval kapcsolatban?

még nincs rá megoldás, másnak se indul el. ha lesz akkor megirom!

Sziasztok!

Lenne egy pár kérdésem. Ha már szerepeltek akkor elnézést kérek.
1. Nekem SonyEricsson P1i van (symbianos). A kérdés az lenne, hogy ez a garmin megy e rajta.
2. Én letöltöttem ezt a kis leírást, hogy kell telepíteni. Viszont amik kellenek hozzá pl.GarminMobileXT.sis fálj , keygen ezeket hol tudom leszdni mert seholse találtam.

Előre is köszi!

minden itt van a gps menüpontban (2 garmin cikkben minden benne van) amugy UIQ-ra nem jó az már más tészta. ahhoz teljesen más garmin kell.

sziasztok nekem 6110 navim van és sehogy nem tudom rátenni a garmin mobil xt-t azt irja ki telepitésnél,hogy nem kompatibilis a teloval. Tud valaki segiteni nagyon hálás lennék. torrentről tőltőttem le. ha valaki tud jobb letőltési helyet ami persze ingyenes az légyszi segitsen előre is nagyon kősz.

(***MODERÁTOR*** a hozzászólást elég egyszer elküldeni. azért nem jelenik meg előbb mert a rendszer megvizsgálja hogy jó hozzászólás e, és 1-2 perc múlva rakja ki.)

pontosíts légyszíves: melyik verziót raktad fel? és honnan szedted le. megnézném én is. amugy nincs gond mert a te telódon is megy a progi.

garmin mobilxt forsynbian s60 valahonnan külfőldi oldarrol tőltőttem de most fent van csak a térképet meg a belső gps-t nem látja tudsz valamit ajánlani erre a vacakra ami mükődik .előre is nagyon kősz.

Sziasztok nokia 6110 re honnan tudom letőlteni a mükődő garmint mert ami fent van az sem a gps-t sem a térképeket nem látja. előre is kőszi

Figyu, ezt töltsd le, benne van minden amit meg kell csinálnod. előtte töröld le a garmint a telóról, és ezzel kezd újra. eddig mindenkinek sikerült. sok sikert! ha valami nem világos csak szólj.

Kőszi a segitséget tényleg mükődik frankon, nekem pont garmin nüvi 250-es navim van és majdnem tők ugyan az lett a kettő.Mindent kőszőnők szia

helló
nekem olyan gondom van h Feltettem a Garmint a telómra Nokia N82
sikerűlt is feltenni, el is indul, ezzel nincs is gond!!:)
de amint meg akarok kerestetni vele valamit, azt írja ki h nem talál GPS készüléket:)!!
nám értem h mi van......azt sem tudom h most a telómon kellene valahol bekapcsolni a GPS-t vagy a Garminba kellene valamit állítani??!!!
pls segítsen valaki fontos lenne.....utaznék el és kellene mihamarabb:)!!! köszönöm

eszközök--beállítás--rendszer--gps vevő

Itt kell beállítani hogy a belső GPS-t használja. Ha így se jó akkor a kódokat rosszul tetted rá a telóra. ha tudsz, küldj képernyőképet róla, ugy jobban látom mi a hiba. (upfone@vipmail.hu)

na végre mükszik.......
már csak egy magyarórszág térkép kellene:):)
tud valaki egy linket adni ahonnan le tudom tölteni ehhez a varzióhoz???? köszönöm

köszi....
de ezt hogy tudom feltenni?? ilyen Daemon tools os szerű valami!!!

Sziasztok én egy nokia N73-ra raktam fel a garmin 4,20,00-as verziót, ahogy a leírásban is szerepel, de azt írja ki, hogy várakozik jobb gps pontosságra, a térképet látom, de nem navigál, az előző üzi jelenik meg.

helloka
te honnan szedted le hozzá a magyarórszág térképet?? vagy h tetted fel?? mert én nem tudom
N82 van
pls Help