Garmin XT - Új verzió: 5.00.60!

Megjelent a neves navigációs program mobilverziójának legújabb, 60-as változata. Update program, de új telepítést is tud, frissítés után ha nem működik, akkor a memórikártyán levő SIS fájlt is telepítsd fel. További tudnivalók a tovább mögött!

Garmin topic (minden egyben itt)!

Hozzászólások

Feltettem a 8910-re, gond nélkül.
Ami jobb a hang (erősebb, tisztább,) ami váratlanul ért az hogy nem tudtam a magyar szöveget beállítani, angolt és kétféle kínait ajánl fel. Az angol beállításnál elhagyja az ékezetes karaktereket: hol lehet ezt átállítani?
üdv vejkei

nokia 8910re?

Samsung i8910 HD

T. vejkei!
Segitenél nekem ezzel a programmal kapcsolatban?Követtem az utasításokat amik itt vannak a honlapon leírva fel is löktem a PC Studióval a programot de mást nem tudtam telepíteni csak a program részét.semmi keygen meg imei szám amik le voltak írva.Elinditottam a programot bejött és kilépett.Ha van időd és kedved le tudnád írni te hogyan tetted fel?!Előre is köszönöm!

Üdv.:Norbi

Szia

nekem először az 5.00.50 volt telepítve.
Azt írtam felül ezzel a verzióval, símán települt.
Keresd meg a garmin részben a telepítési leírást, töltsd le és az onnan letölthető programokkal a leírt módon símán tudod telepíteni. Vejkei

Infokent: N97-en vegre panorama modban is teljes a kepe!!!!!

Sziasztok A magyar szöveget hogy lehet megoldani mert ez nekem is problémám, a NOKIAPROGRAMOK.HU n azt mondták hogy telepitsem rá a 5.00.50 verzióra beis jött csak az a baj hogy nekem keveredtek a betük mi lhet a probléma, ha valaki tudna segíteni!
És miben jobb az 5.00.50 től?

ehez hol találom a magyar hangot?

Szia Itt a magyar hang:
Magyar hang

szia!
tök király a progi, csak hiába állitom be a fizetös utak elkerülését pestre mindenáron az M6-on akar felvinni pécsről.
mit lehet vele kezdeni?

Sziasztok A magyar szöveget hogy lehet megoldani mert ez nekem is problémám, a NOKIAPROGRAMOK.HU n azt mondták hogy telepitsem rá a 5.00.50 verzióra beis jött csak az a baj hogy nekem keveredtek a betük mi lhet a probléma, ha valaki tudna segíteni!

Sziasztok! Nekem is ez a problémám, segítsetek légyszives hogy mi a probléma és mit lehet ellene tenni???Köszi előre is!!!!!!!

Sziasztok! mégegyszer megpróbáltam a rátelepítést most úgy hogy letöröltem a garmin ikonját magát a progit, de nem szedtem le a garmin mappát... stb. ha valakinek van régebbi verziója akkor annak elég csak a sis fájlt telepitenie, és akkor magyar lesz nekem is így van.müködik!!!

Helló Vejkei!
Bocsi,hogy zavarlak!Meg tudnád írni mailbe,hogy hogy tegyem fel a garmint 8910esre mert azóta eltünk az oldalról, hogy hogyan telepítsem és így nemtudom mit kell csinálni!
E-mail címem: mnorbi21@freemail.hu
Előre is köszönöm!!
Üdv.:Norbi

elküldöm neked a leírást tartalmazó doc fájlt.
Mentsd le a gépedre és csináld meg ami ott la van írva.
ha nem megy akkor küldj levelet az emailcímemre.
üdv
Vejkei

Sziasztok!

Adminnak jelzem hogy a Garmin topic (minden egyben itt)! és menüben levő Garmin gombra kattintva hibaoldal jelenik meg.

A kérdésem pedig az hogy ti nem vettétek észre hogy amióta felraktátok a garmint lecsökken a telefon készenléti ideje?

üdv

a készenléti idö függ sokmindentöl.futó progik,alkalmazások,kijelzövédö,téma,mennyit,mire használod.már ha 3G van,akkor is hamarabb merül a teló ha netezel.szóval ez nagyon hülye kérdés volt.ha meg használod a navit,jóhogy merül az aksi.nokia n95,n95 8GB telónál meg nem is érdemes csodát várni.

Először is ha nem tudsz normális választ adni akkor inkább ne írj semmit. Nem tudom hogy ezt miért nem lehet érteni. Miután felraktam a Garmin-t és semmi mást nem változtattam a telefonon lecsökkent a készenléti idő még akkor is ha el sem indítom a programot! Egyébként E50-re telepítettem, de ugyanez van E51-en is.

A kérdés még mindig fenn áll normális válasz reményében.

Hello!

Ma ujra megprobálltam felrakni a gramin progit sikerült is mindent a leirás szerint megcsinállni,de ugyanaz a helyzet mint tegnap a feliratok nyelvének kivállasztása után nem tudok a tovább gombal továbbjutni nyelveket tudom továbbra is vállasztani de a funkcio rol nem megy tovább.
közbe mivel bejötem a szobába mondja hogy megszünt a mühold vétel,ezek szerint müködik de a nyelvkivállasztásrol megsem tudok továbbmeni nokia5800xm friss szoftverrel.
kérem segitsetek ha tudtok.
Köszönöm elöre is!

Sziasztok!
Feltelepítettem Samsung i600-ra, és a navigáció tökéletes. Eléggé könnyen szinkronizált műholddal és könnyedén elnavigál bárhová, de nincs hangom! Meg van a leírás, hogy hogyan kell megcsinálni. A memókártyán lévő Garmin könyvtárba létrehoztam a Voice könyvtárat és be is másoltam a magyar nyelvű .vpn kiterjesztésű fájlt, de még sincs magyar hang. Van ötlete valakinek?
thx előre is!
DK

Meg is oldottam. Tökéletes. A megoldás nagyon banális volt, azt inkább nem ecsetelném. :D
Ez a legjobban működő navigáció, amit mobilon próbáltam, még egy megszállott IGO 8 használót is sikerült áttérítenem rá, tehát tényleg tud valamit!

Nekem müködöt adig mig volt pénz a kártyámon hogy lehet ingyen is használni .Szuper megint tölthetem fel pénzel .Válaszokat kérek ha tudja valaki ingyenes részétis :.burai67@citromail.hu ra

Tello tius:Nokia 5130-c

1. A Garmin nem működik a te telódon. Hogyan működött egyáltalán?
2. A navgiációhoz beépített GPS kell, mivel gps navigálásról van szó. A te telódon ilyen sincs. Hogyan működött?

Nem értem.

Van külsö gps vevö is :) pl btn keresztül.Én N73nál azt használtam,müködöt,és most is :) garmin semit se ér amugy

Segítség!

Lehet én vagyok a béna, de a leírásban szereplő GarminMobileXT.sis fájlt sehogyan sem tudom telepíteni. Kérem segítsen valaki! cím:vegbela007@freemail.hu

Szia Vejkei!
Csak remenykedem, hogy meg hebe- hobabenezel augusztus ota erre a forumra :), mert meg szeretnem kerdezni, hogy i8910-re hogyan lehet feltenni a szoftvert.
Koszonom elore is a segitseged, udv
Gabe

sziasztok! Egy ksi segítség kéne. 5800-ra raktam teljes a dolog. A bökkenő, hogy a boha q... úristennel sem akar mást csak külső gairmin gps vevőt elfogadni!!!!!!!!! Tehát nem tudom beállítani, hogy belsőt hasaználjon. Pedig már 8500000 verziót felraktam. Ha vki tud, segítsen! Köszi!

SZIASZTOK NEM TUD VALAKI VALAMI OKOSSÁGOT HOGY E52-tőn miért nem működik a garmin fel tettem már az összes létező változatot de kB 2 perc után lefagy és se kép se hang ????? a gyári Nokia map ovi tökéletes a töréssel de zavar hogy a garmin ne. már egy pár telóra feltettem és semmi gáz nincs vele. Valaki valami okosság. ja és csak a saját GPS van kipipálva a teló menüjében.

Sziasztok! LG GD330-am van. Alapból egy fekete meg egy fehér téma van rajta. Tudtok megoldást, hogyan lehetne más is? Köszi

Tudna valaki segiteni ? Garmint telepitek , mindenkép összekell füzni a térképeket ? van egy eu , egy magyar , egy topográf , egy turista . Az összeset összekell füzni , vagy csak a magyart az eu val ?

hali nekem 1 fő gondom van beálításokbe minden alkalmazás engedélyezve van és a sis kiterjesztésűeket nem tom fel tenni am 5800xm van

Sziasztok

Legyetek szívesek segíteni nekem abba, hogy európa térképet hogyan tudok tölteni a telefonra?
Hogyan tudom engedélyeztetni?
Nem érzékeli a telefon...
Úgy kell mint a magyart?
Segítsetek, köszi.

Üdv Urak!
Következő a problémám!Felraktam a Garmint minden ok működik, de ha kikapcsolom a készüléket, akkor újra bekapcsolásnál nem bootol be, csak ha nincs benn a memóriakártya.Miután kivettem a kártyát akkor bekapcsol.Visszarakom és tökéletesen működik.
Miért van ez, és milyen megoldás van rá?
Kérlek segítsetek, ha megoldható a probléma kiküszöbölése.
Köszönettel Balogh Ádám

A garmin biztos nem gátolja a telót az indulásban, itt valami más hiba van. Szerintem formázd a kártyát, próbáld ki úgy, hogy csak a garmin van fent előszőr rajta!

Valaki segítsen nekem kérem csináltam pár napja egy szoftverfrissítést és azóta a garmin csak 1-es jelet talál vagy olyat sem :S mi lehet a gond vele? a készülékem Nokia N95 8GB