Hamarosan Európában is kapható az LG Optimus Vu

A nagysikerű koreai és a Japán bemutatkozást követően az LG Optimus Vu a világpiacon is színre lép – szeptembertől kapható lesz Európa, Ázsia, Közel-Kelet Afrika, valamint Dél- és Közép-Amerika egyes piacain. A világ első 5 hüvelykes (12,7 cm), 4:3 képarányú kijelzőjének köszönhetően az LG Optimus Vu: elmossa a táblagépek és az okostelefonok közti határvonalat és ezzel igazán egyedülálló felhasználói élményt biztosít.

z

Márciusi koreai megjelenése óta az LG Optimus Vu több mint 500 000 példányban talált vevőre. Ez az adat jól mutatja, hogy az új okostelefon formavilága és kialakítása mennyire népszerű a vásárlók körében. A készülék koreai fogadtatása arra ösztönözte az LG-t, hogy ebben a hónapban Japánban is megkezdje az LG Optimus Vu értékesítését, ahonnan szintén pozitív visszajelzések érkeztek.

A világpiaci bevezetéshez az LG Optimus Vu egy 4-PLUS-1 NVIDIA Tegra 3 Quad-Core processzort kapott, amely egyszerre kínál magas teljesítményt és hatékony energiagazdálkodást. Nagy felbontású, 5 hüvelykes (12,7 cm), 4:3 képarányú IPS kijelzőjével az LG Optimus Vu igazán különleges élménnyel rukkol elő, a nagy képernyője ellenére könnyen elfér akár zsebben is. Az LG Optimus Vu-ban már a QuickMemo és a Notebook funkciók új verziója lesz elérhető, amelyek maradéktalanul kihasználják a nagy kijelző nyújtotta előnyöket.