Handwave - Megérkezett!

Megérkezett a várva várt Handwave program is a Symbianos telefonokra.

A programról: a telefon kézmozdulattainkat az előlapi kamerája segítségével felismeri, és a képernyőn a kézmozdulat irányában tud mozogni a menüben, képek közt, játékokban is.

LETÖLTHETŐ! De előtte regisztrálj!

CsatolmányMéret
Fájl HandWave_beta1_unsigned.sis0 byte

Hozzászólások

köszönöm a programot N81-en nagyon szuperül múködok...kár hogy nem lehet vele okézni..de attól nagyon király..még1* köszönöm

Hali nekem a signozásal van gondom n95 8gb valaki tudna valami működő képes megoldást mondani?Én is kivi lennék erre a progira,de sajna unsinged.Köszi szépen.

milyen szoftver van rajt?

Hali a 30,018 úgytudom ez a legfrissebb az n95 8 gbhez.Tudnál nekem segíteni?A szignózás nem mükszi rajta.Cserébe kiteszlek a társoldalaim közé.Elöre is köszönöm.És gratula a portálért szuper.:)))

sajnos a szignózás crack nem működik ezen a szoftveren :(
kézzel lehet csak szignózni.

Hali!!
Nem tudom,hogy hogy csináltátok,de nekem 1ik szign.-el sem megy!!

akkor nincs más választás, marad a hagyományos módszer: felmész az OPDA fórumba, regizel, hozzászólsz feltöltesz, majd kérsz a telódra szignózásos cer és key fájlokat. (jelenleg én is ezt használom). semmi trükk, eredeti megoldás, és megy.

ez zsir

Sziasztok! Én megcsináltam a szignózást meg mindent de telepités kezdeténél azt irja ki hogy sérült fájl!!! Ötlet lányok, fiúk???

Hahóó megcsináltam és minden programra azt urja ki hogy sérült fájl!! Mi a p van evvel?

Működik ez az izé, csak az a baj, hogy össze-vissza ugrál... Semmi rendszer nincs benne. Kicsit komolytalan. Azért köszi érdekes.