Hétvégi hírek

Így a hétvége feléhez érve kicsit összegyűjtöttem a tegnapi és mai nap fontosabb telekommunikációs híreit:

hírek

1. A Tegra 3 alapokon nyugvó HTC One X készülék is megkapta végre az Android 4.0.4 frissítést, mely a készülék rendszerfrissítés menüpontjából elérhető. (Forrás)

2. Megjelent a méltán népszerű Cyanogenmod 9 végleges stabil verziója. Több készüléket is támogat, köztük a Nexus S és Galaxy Nexust is. Ingyenesen letölthető és egyszerűen flashelhető a hivatalos oldalról.

3. Az olimpiai reklámokban felbukkant a fekete színű Samsung Galaxy S III okostelefon, mely ugyan a rendezvény hivatalos készüléke, a fekete szín még csak egy reklám erejéig mutatkozott meg. Reméljük hamarosan kapható lesz ebben a színben is.

4. Újabb dokumentumok láttak napvilágot a Samsung-Apple per kapcsán. Ezúttal egy 94 oldalas szerzemény került elő, melyben az iPhone 3GS és Galaxy S hasonlóságát tárgyalják (Forrás)

5. Szeptemberen érkezik az új Angry Birds Seasons újabb frissítése, mely egy pink cukiságot rejteget magában. Készült róla egy videó is, mely ezen a linken megtekinthető.

6. Megérkezett az Android Ice Cream Sandwich Motorola RAZR készülékre is. A 4.0-ás verziószámú rendszerfrissítés letölthető a hivatalos forrásokból. (Forrás)

8. Lencsvégre kapták az új iPhone (iPhone 6. gen) vadonatúj alsó dock csatlakozóját, mely már biztos hogy sokkal kisebb és vékonyabb lesz. (Forrás képpel)

9. Ismét frissült a Sygic Navigator for Android, így már a 12.1.2-es verziószámot viseli, és letölthető/frissíthető a Google Play-ről. Kisebb hibajavításokat tartalmaz.