Hibás illesztésekkel kezd a HTC Desire HD első szériája

Egy külföldi vásárló nagyon rákattant az új HTC Desire HD telefonra, és egyből a megjelenés napján meg is vásárolta. Kissé ráfázott.

Örök tanács: ne vegyünk első szériás készüléket, főleg ne rögtön a megjelenés első napjaiban, hiszen ezek a készülékek részben hibásak is lehetnek, lásd a képen látható modellnél is.

Aki ilyen készülékre akarja rászánni a fölös másfélszázezer forintját, kicsit várjon vele, illetve olyan készüléket vegyen, mely a képen látható tulajdonságokkal nem rendelkezik.

Hozzászólások

Pffff...

170K-ért többet vártam...

Hát vagy én vagyok szerencsés vagy ti nem bírtátok normálisan visszarakni a fedőlapot de nálam nem ilyen...

Írtam, hogy csak pár ilyen a sok közül. Nálunk még nem panaszkodnak ilyenre. Amúgy milyen a teló?

Nekem nagyon bejön. Kicsit az elején paráztam a Froyo híres alkalmazáskezelése miatt de egy "Task Killer" beszerezésével ez is megoldódott.. Nem bántam meg, hogy megvettem. Ami olyan ami nem jött be az az, hogy csak 7 nyitóképernyő van. Nekem kéne vagy 15 legalább mert annyi tuti widget van amiket kipakolna az ember... :D

Hooah!
Én is gondolkodtam (gondolkodom) rajta, de a tesztek kicsit elbizonytalanítottak, és a samu bejelentését is várom.
Egy icipici élménybeszámolót tudnál írni - és itt a te véleményedre lennék kíváncsi, nem a tesztek íróinak véleményére -(már persze ha az oldal tulaját nem zavarja)? Az aksi mennyit bír?

Zsoko! Érdekelne az akksival mi a helyzet? Meg vagy-e vele elégedve? Valamint nem zabál sok adatot bekapcsoláskor? (ezt írták, hogy szinkronizáció miatt napi 50-60 megát is eleszik, wapozás nélkül).