Hivatalos Foursquare nap: még lehet csekkolni

Ma, azaz 2012. április 16-án van a Foursquare hivatalos napja, azaz ha ma bárhova is becsekkolunk Androidos vagy iOS készülékünkkel, kapunk egy meglepetés badgetet. A népszerű check-in alkalmazás már több mint két éve jelen van a piacon, ez idő alatt csaknem 20 millió felhasználó gyűlt össze a szolgáltatás körül.

A Foursquare-ről:

Ezen ingyenes kis alkalmazás segítségével helyszínünkkel megegyezően virtuálisan is bejelölhetjük az adott "teret", így barátaink is láthatják hogy éppen hol is tartózkodunk. Ezen helyek mennyisége és típusa szerint pontokat kapunk, melyek gyűjtésével egyre feljebb haladhatunk a ranglétrán. A helyszíneket megoszthatjuk Twitteren és Facebookon is, így ismerőseink mindig láthatják helyzetünket.

Több országban - ahogy hazánkban is - több Foursquare pontot is létrehoztak, ahol egy-egy becsekkolásért az adott ponton (például: hotelek, szálláshelyek, mobilos boltok, éttermek) kedvezményeket is kapunk. Plusz poén kedvéért királyok is lehetünk, ha az adott helyet mi jelöljük be a legtöbbet.