Hivatalos: itt a Google Nexus S és az Android 2.3

Beváltak a kémhírek, megérkezett a Google második számú csodatelefonja, melyen már a friss és ropogós Android 2.3-as rendszer dübörög.

A készülék nem sokban tér el a Samsung idei sikerkészülékétől, a Galaxy S-től, viszont kapott vakut, fix 16GB-os belső tárhelyet, és a legnagyobb várományost, az Android 2.3-at.

Kis érdekesség, hogy a készülék nem kapott HD videófelvételt, hanem a hivatalos oldalon is feltüntetett 720x480-as felbontást.

A készülék a Galaxy S mintájára Cortex A8-as Hummingbird 1 GHz-es processzort kapott, mellé pedig 512MB ramot és egy 5 megapixeles kamerát. Érdekessége a Contour Display, mely hajlított üvegből készült, ezáltal egy igen egyedi formát kapott. Ez a képernyő egyébként egy Super AMOLED megjelenítőt rejt magában, úgyhogy nem kell megijedni hogy gyengébb eszközt kapunk a Galaxy S-nél.

Képek és pontos specifikációk a mobilról:

Hivatalos specifikációk:

Hozzászólások

Mennyire vártam ezt a telót:-)
De végül is lecseréltem az i8910-emet egy iPhone 4-re, amit nagyon nem bántam meg. Sőt azt sem, hogy nem androidot vettem.
LOVE iPHONE!

Én két hete cseréltem le az i8910-et/ hiányzik/ i9000 galaxy S -re azaz ANDROIDRA és nagyon nem bántam meg. De miért kell minden új telót lebutítani, ez kapott vakut viszont a kamerája semmivel nem jobb, sőt. Android 2.3 szerintem úgyis lex galax s-re is mivel 2.2 is lett, sőt a buj8 rom egyenesen tökéletes, le se cserélném. És a hardcore féle kernel megoldott minden laggot és gps problémát stb...

hali,

én a jó öreg omnia HD-met szeretném cserélni de nem tudom android vagy iphone- iphone sebesség- android flash ez közül kéne választani- ja és a kijelző méretek se mindegyek mert kisebbet nem nagyon akarnék,

tudnátok segíteni,

ÜDV:Papa

szerintem iphone 4 egy rakás trutymó!! semmiképen se azt mert én nésztem élőbe egy galaxy mellet és hát ami tény az tény egy zsák fos mellette.......

Csatlakozom az előttem állóhoz...=))
Az iphones4 télleg egy nagy rakás kaka a galaxy s-hez képes
láttam élőben és hát elég meg.győző volt=)))
Ja és még drágább is az iphones4...

Én is Galaxy párti voltam, amíg meg nem láttam őket egymás mellett. Amúgy egy telefonból kihagyni a vakut(mobilfényt) az valami eszméletlen butaság. Ja nem beszélve a kijelzőről és a gyorsaságról.
Egyértelmű iPhone győztes ;)

érvelésben csillagos ötösök vagytok... "nésztem", meg "iphones", atyaúristen hány évesek vagytok ? :D

Mindenesetre a lényeg lemaradt. Processzor: 1GHz Cortex A8 (ami az iPhone-ba is van cpu család). Végre nem Snapdragon..

Szrintem az élet kor ebben az esetben mindegy mert a galaxy olyan szinten jobb hogy még egy csecsemő is látja hogy jobb és még aföldön minden élőlény kivéve persze egy iphone fant........ez szerintem beteges...a kor egyépként..22.