Hivatalos: megérkezett a HTC Sensation okostelefon

A sok pletyka, kémfotó és találgatás után végre hivatalosan is megérkezett a HTC csúcstelefonja, az eddig Pyramid néven futott Sensation.

Nevéhez méltó módon fantasztikus extrákkal zsúfolták tele, sőt a hardver is igazán említésre méltó.

Az alábbi képeken a pontos specifikációk, gyári képek és élőképek is megtekinthetők:

A készülék tehát megkapta, amit meg kellett, mint például a dupla magos 1.2 GHz-en futó processzort, a 768 MB RAM-ot, Sense 3.0-ás kezelőfelületet, mely teljesen megújult. Ez utóbbi új látványelemeket, még impozánsabb időjárás előrejelzőt, és új témákat is kapott.

Hozzászólások

Mo-n mikor várható?

Nájsz...
Szép a hátlap, szép a kijelző, kár, hogy nem AM-OLED, legalább kevesebbet enne. Jót tett a használhatóságnak a nagyobb felbontás más képaránnyal, mert pár mm-el keskenyebb lett a készülék, most már "csak" 65, 68 helyett. Még a keret szélességével lehetne játszani.
A grafikus chipről lehet tudni valamit?

Hát sajnálom szegény Nokiát, de ezt csak a saját önfejűségüknek(maradiságuknak) köszönhetik, nagyon le vannak maradva hardveres ill. szoftveres téren is az ilyen szupergépekhez képest.

Még nincs pontos infó a magyar megjelenéshez, de szerintem nyárra már itt lesz.

Ez a Sense 3 DHD-ra is lesz? S, ha igen, mikor? Üdv.

De szar slcd hahaha egy sima galaxy s legyalázza ha melléteszik szerintem ez egy kaka..Az hogy megelőzi mindenféle szar beckmark teszteken kit érdekel az nem lényeges......

Amíg más fullHD-s videót vesz fel egy ilyennel, meg élvezi a processzor gyorsaságát, addig Te nyugodtan nézegesd a galaxy kijelzőjét, ami semmivel sem szebb(emberi szemmel nézve) az SLCD-nél. :)

még egy sima egymagos sincsen kihasználva semmi előnye te analfa az slcd meg egy nagy rakás kaki ja és az a full hd videó amiről te beszélsz néz már utána milyen pocsék minőség akadozik és a hang is gatya szarabb és kész ez van htc egy gatya soha nem csinál jó képet egy sem......

iPhone a király és kész :)

iphone egy nagy rakás zárt szar!!!!!! ha nem így gondolod akkor küld már át bletooth-on....xdxdxdxd gondolom androidot akartál mondani....

Viccnek szántam tudod jól :)

Én max telefonálásra meg smsre vennék ilyen készüléket.

Lehet, hogy te nem tudod kihasználni az egymagos procit sem, mert nem értesz hozzá analfa+béta létedre... :D
Mellesleg meg a cikkben szereplő készülékről van szó, és nem általánosan a htc-ről. És tudtommal még semmiféle teszt nem készült erről a készülékről, szóval nem tudhatod, hogy akadozik-e a videó.
A másik, meg ha nem tudsz értelmes érvelni, és írni, akkor inkább meg se szólalj, főleg ilyen hangnemben, mert nem ide való ez a stílus...