Hogyan telefonáljunk és SMS-ezzünk korlátlanul havi 590 Ft-ért?

Az alábbi leírásban megmutatjuk, hogyan telefonáljunk és üzenjünk korlátlanul csupán havi 590 Ft-ért.

Az olcsóságnak vannak feltételei, így a művelethez szükségünk lesz egy Androidos vagy egy iOS készülékre. Ha beszereztük a készülékünket, töltsük le rá a Viber alkalmazást, mely Androidra a Marketből, iOS-re pedig az AppStoreból szerezhető meg díjmentesen.

A Viber egy VoIP alkalmazás, mellyel ingyenes hívásokat kezdeményezhetünk és SMS üzeneteket küldhetünk olyan félnek, melynek készülékére szintén telepítve van a program. Bővebb leírást két héttel ezelőtti cikkünkben találsz.

Miután feltelepítettük a programot, szükségünk lesz egy internetkapcsolatra, mely lehet akár WiFi is, de célszerű mobilnet előfizetést vásárolni, mellyel helytől függetlenül rendelkezhetünk. A mobil internetcsomagok közül a legkedvezőbb a T-Mobile Go! Net S díjcsomagja, mely havonta 590 Ft-ért korlátlan adatforgalmat biztosít, és a csomagban foglalt 30MB-nyi adatmennyiség átlépése után is működik csökkentett sebességen, azaz 32 kbps-on.

Hogyan függ össze a Viber és a mobilnet csomag?

Maga a Viber alkalmazás másodpercenként kb.: 4kB-nyi adatmennyiséget forgalmaz, mely teljesen megegyezik a Go! Net S díjcsomag lecsökkentett sebességével.
Ezzel a módszerrel valóban korlátlanul telefonálhatunk, illetve küldhetünk szöveges üzeneteket, mivel a Viber probléma mentesen funkcionál ekkora sebességen is.

Kipróbált módszer, mely tökéletesen működik. Tesztkészülékek: HTC Desire HD és iPhone 4. Várjuk a véleményeket!

A T-Mobile Go! Net S díjcsomag részletei
A Telenor 100MB mobilnet csomag részletei