A Honor 8 karácsonyi meglepetése: szupernőies prémium kiadás limitált darabszámban

Honor 8 karácsonyi meglepetés

A Honor 8 64 GB-os verziója korábban csak aranyszínben volt megvásárolható, ehhez csatlakozott most a legújabb rózsaszín készülék, amelynek színét a cseresznyefa virága ihlette.

A 15 rétegű üveg hátlapon egy 12 MP-es dual kamera és egy többfunkciós ujjlenyomat-olvasó található, amely a letisztult dizájnnak köszönhetően teljesen belesimul az üveglapba. A dual kamera hibrid autofókusz-rendszere minden pillanatban képes éles képet rögzíteni, a készülék képalkotási szoftvere pedig számos fotómóddal segíti a kreatív fotózást, de akár manuális módban is készíthetünk fényképeket. Az előlapi kamera felbontása 8 megapixeles, és kiváló fényérzékenységgel rendelkezik.

Az okosgomb funkcióval ellátott ujjlenyomat-olvasóval mindössze 0,4 másodperc alatt oldhatjuk fel készülékünket, emellett különböző utasításokat is hozzárendelhetünk. Beállíthatjuk többek között, hogy dupla koppintással megnyíljon a kedvenc alkalmazásunk.

A Honor 8 egyik leghasznosabb funkciója a gyorstöltés, amellyel csupán 30 perc alatt közel félig tölthetjük az akkumulátort. Mindössze 10 perc töltést követően pedig akár két órán át telefonálhatunk, vagy hat órán át hallgathatjuk kedvenc zenéinket offline.