HTC Desire HD Quadrant teszt: az erő vele van

Leteszteltem a jelenlegi legerősebb HTC készüléket. Lássuk, milyen értékeket kapott a CPU és GPU tesztben!

A Quadrant benchmark jelenleg az Android operációs rendszer legkedveltebb tesztapplikációja, mellyel szépen megizzíthatjuk a processzort, és meg is kapjuk rá a megfelelő pontszámot.

A teszt végignézi a számítási sebességet, valamint a 2D és 3D tudást is. A program természetesen más készülékeken is használható, a Marketből elérhető.

Lássuk az eredményt, kb. 1 perc alatt le is futott a telefonon. Megjegyzés: a készülék alap 2.2.1-es operációs rendszerrel tesztelt!

És a végeredmény kinagyítva: 1861 pont.

Hozzászólások

Azért a második képen az a 7fps, elég karcsú. Sima froyo van alatta, semmi mod van spec kernel?

Igen sima froyo (2.2.1).
Sikerült épp a 7fps-t lefotóznom, de annál a résznél volt sokkal több is.

Igen tudom hogy rohangál fel és le a skála, csak gondoltam oda tehettél volna egy jobb értékkel bírót.

Galaxy S-en 1600 körülit tudtam egyszer kicsikarni, de ott már lagfix meg kernel change-ek voltak.

sziasztok! kezdeném azzal hogy soha nem láttam még htc desire hd-t, de nem is a telefonnal kapcsolatban irok... én nem értem ezt a quadrant testet! én samsung galaxy s felhasználó vagyok és összehasonlitottam az egyik haverom htc desire-ével! a quadrant tesztben a htc 1012 pontot ért el az én kezemben az sgs pedig 960-at! tehát elvileg a htc jobb és a gyakorlatban mégsem! bármilyen jellegű alkalmazást ha egyszerre elinditottam a 2 telefonon, mindenben kivétel nékül az sgs nyert, mindenhol látványosan gyorsabb és sokkal szebb volt! ezt egy olyan ember is alátámasztotta akinek lövése sincs az okostelefonokról, magyarul tényleg csak azt tudta mondani amit lát! visszatérve a desire hd-ra! én nem teszteltem még de bármikor nagyon szivesen odatenném mellé az sgs-t! attól mert ez a teszt azt mutatja mit mutat, szerintem nem feltétlenül világitja meg a legjobb telefont!

A Desire HD lehet hogy akadozgat, de ez a gynegécske Sense felületnek tudható be. Maga a "belső mag" az erős és azt teszteli a program. (De természetesen a programokban sem szabad megbízni). A Galaxy S gyári szoftvere pedig eléggé gyér, és ezért mutat kis értéket. Lagfix segítségével vagy főzőtt rommal már teljesen más a helyzet.