HTC EVO 3D: újabb dimenzió nyílt meg

Az Amerikában már régóta népszerű EVO készülék 3D-s változata érkezett meg a hivatalos HTC bemutatóra.

Nem volt elégedett mosolyunk, mikor az idei MWC-n bemutatták az első félév készülékeit. Az utóbbi napokban keringett pár kémfotó egy dupla magos processzorral felszerelt "Pyramid"-ról, de ami most jött, az teljesen más:

Megérkezett a HTC EVO utódja, mely 1.2 GHz-es dupla magos CPU-t kapott, adatforgalom terén a megszokott WiFi, Bluetooth 2.1 és Wimax hozzáférés áll rendelkezésre (utóbbi extra). A 3D-s tartalmak felvételére két darab, egyenként 5 megapixeles kamera kapott helyet, a felvételeket pedig a gyönyörű S-LCD képernyőn tekinthetjük meg szemüveg nélkül.

Full HD videófelvételt, és 720p-s HDMI videókimenetet is belepakoltak a tervezők, így mindig kéznél lehet egy profi videókamera.

A készülék Magyarországon nem lesz kapható.

Hozzászólások

lekoppintották az LG optimus 3D-t...ennyi a szerény véleményem, de az legalább jól is néz ki! ez egy ocsmány hányadék! :DDD

Kinek hogy...Én inkább egy htc mellett teszem le a voksom, mint egy lg...

Szerintem az LG Optimus 3D jobb, a HTC csak 2 MP-es 3D képet tud csinálni.

Ennek lesz majd egy EU-s változata, az kb. egy Desire HD-ként fog kinézni.

Már bocs de nem 2 hanem 5MP-s képet csinál.

Hát a Nexus-om most biztos nem cserélném le. Még kb fél év és elterjednek a dual procis htc-k, ami következő készüléknek nálam alap funkció lesz:) Ha jönne valamilyen 3D-s HTC ide is akkor meg arra csapok majd le. De egyenlőre bőven bírja még az N1 a strapát :)