A HTC First az új Nexus okostelefon

HTC First

Emlékszünk arra a szép áprilisi napra, amikor epekedve vártuk, hogy a Mark ZB bemutasson egy saját felülettel ellátott Facebook készüléket?

Ez félig-meddig meg is történt: megérkezett a HTC First, az első Facebook Home applikációval felszerelt okostelefon, mely ugyan a sajtóbemutatón és a reklámfotókon hozza a "must-have" érzést, azonban a tulajdonosok már nem ezt gondolják. Mint kiderült, a Facebook Home alkalmazás csupán pár csúcskategóriás okostelefonra jelent meg hivatalosan (az már más tészta, hogy mi is adtunk egy linket, mellyel minden telefonra rá lehetett tenni), azaz széles körben még nem terjedt el. Továbbá maga a program egy parasztvakítással párosított használhatatlanság, melynek eredménye a Google Playen is jól látható.

HTC First Nexus phone

Sebaj, felejtsük el a Facebook-ot, mert magát a Home felületet kapásból le lehet tiltani a HTC First készüléken, és lám mi tárul a felhasználó elé: egy friss Nexus készülék Android 4.1.2-vel. Egy külföldi blog videóra rögzítette ezt a hatalmas felfedezést, melynek nagyon lehet örülni, és aki tényleg egy olcsó "Facebook-mentes Facebook telefont" szeretne, az bátran vegye meg a HTC First készüléket (melyet még nem tudni, hogy itthon lehet e majd kapni, de az amerikai At&t éppen ma árazta le előfizetéssel 1 dollárra).