A Huawei bemutatta a Watch hölgyek számára tervezett verzióit

Huawei Watch hölgyek számára

Las Vegas, Egyesült Államok, 2016. január 5. - A Huawei fogyasztói üzletága a 2016-os CES (Consumer Electronics Show) szórakoztatóelektronikai kiállításon bemutatta a Watch prémium okosóra új verzióit, amelyeket a vállalat a Swarovski ékszer csoportjának együttműködésével készített, a hölgyek számára.

Időtlen szépség, bármilyen alkalomra
A Huawei Watch tavaly bemutatott három verziójához most két új változat csatlakozik, amelyeket nők számára fejlesztett a gyártó. A Huawei Watch Jewel rózsaaranyozott tokját 1.5 mm-es 68 darab Swarovski Zirconia kristály díszíti, így ez a legragyogóbb okosóra a piacon.
A letisztultabb stílus kedvelői számára a Huawei Watch Elegant a kitűnő választás.

Huawei Watch Elegant fehér szíjjal
A Huawei Watch két új verziója gyöngyfehér és zafírkék színekben, eredeti olasz bőrszíjakkal lesznek elérhetők, több mint 40, a Watch eredeti verzióin is elérhető, cserélhető számlappal, illetve 10 exkluzív, hölgyeknek tervezett dizájnnal.

Huawei Watch Jewel kék, „Ruby Blue” szíjjal
Huawei Watch, a divat és a technológia találkozása
A Huawei Watch eredeti verzióihoz hasonlóan a Jewel és az Elegant változatokat is a klasszikus svájci órák inspirálták, kerek, 44 mm-es számlapjukat karcolásmentes zafírkristály borítja. Mindkét modell hidegen kovácsolt rozsdamentes acélból, aranyozott rózsa-arany borítással készült, biztosítva ezzel a tartósságukat.

Mindkét verzión Android Wear fut, a készülékek Android és iOS kompatibilisek.

Amellett, hogy értesíti viselőjét az érkező hívásokról, üzenetekről és emailekről, a Watch - Bluetooth kapcsolatának köszönhetően - offline zenehallgatásra is alkalmas. A telefonon futó alkalmazásokat, mint például zenelejátszást és a navigációt hangutasítások segítségével is irányíthatjuk az okosórán keresztül, így az tökéletes társunk lehet futás, edzés közben. A Watch pulzusmérője pontosan működik, 6-tengelyes mozgásérzékelője nyomon követi aktivitásunkat.

Elérhetőség és kiegészítők
Az új Jewel és Elegant verziók 2016 márciusától lesznek elérhetők több mint 20 országban és régióban, köztük az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Argentínában, Ausztráliában, Brazíliában, Dániában, Dél-Koreában, Finnországban, Franciaországban, a Fülöp-szigeteken, Hong Kongban, Japánban, Kanadában, Németországban, Norvégiában, Olaszországban, Oroszországban, Spanyolországban, Svédországban, Svájcban, Szingapúrban, az Egyesült Arab Emirátusokban és várhatóan Magyarországon is.