A Huawei és a Leica együttműködést kötött a jobb okostelefonos fotózásért

A Huawei és a Leica együttműködést kötött

A Huawei - építve eddigi eredményeire – a fotográfiában a világ legikonikusabb nevével, a Leica Camerával kötött megállapodást. Az ikonikus prémium fényképezőgépeket gyártó Leica Camera több mint 100 éve készíti a street photography úttörői körében rendkívül népszerű könnyűsúlyú kameráit és világszínvonalú optikai lencséit. Az ötletes optikai műszaki megoldásokat és a hihetetlen szakmabeli hozzáértést bíró, piros pontos márkajelzésükről felismerhető Leica kamerák megtestesítik a német mérnöki tudást. Ezek a készülékek jelenleg is népszerűek azon felhasználók körében, akik a Leica kamerák által készített jellegzetes fényképek rajongói. Ezen mesterművek gyártása mellett a Leica támogatja a kiemelkedő fotósokat és a feltörekvő tehetségeket szerte a világon.

„Az, hogy a Leica márka elnyerte a „legendás” jelzőt, hosszú évek innovációjának, precíz és minőségi munkájának eredménye.

"Nagy örömömre szolgál, hogy a Leica Camera átfogó szaktudását adhatja a Huawei-jel kötött hosszú távú kooperáció során, amelynek célja, hogy az okostelefonos fotózást a minőség egy új szintjére emelje.” - hangsúlyozta Dr. Andreas Kaufmann, többségi tulajdonos és a Leica Camera AG felügyelő testületének elnöke.

A Huawei és a Leica az együttműködés további részleteit a későbbiekben osztja meg.