HX 2.01 FINAL - Újratöltve

A nemrég kiadott HX 2.0-ás ROM után most megérkezett az új javított verzió is. Sok hiba volt az előzőben, HyperX sikeresen javította őket. Így aki szeretné, az bátran tegye fel az új ROM-ot. Tovább után a Changelog és letöltés!

Frissítve: 2.02 FINAL!

CHANGELOG:

removed LEFTUP cert. for better compatiblity installing apps/games (caused many issues)
Improved Browser engine
improved FLASHlite engine
Kinetic-webbrowser, and several cache improvements by me.
WRT widget apps working
FULL Kinetic scroll over-all
changed Kinetic scrolling values
OVI store app compatible
Nokia Java 2.02 install compatible
New wallpaper and theme
100 % Full hacked phone by default with integrated Rompatcher by Marco Bellino credits for this MUST have app goes to him and his website: http://www.symbian-toys.com
increased MBufpool cache in c32start.ini (2x) for better/stable internet connection
changed cache vallues in media-galerie.. it´s still not working perfect, but it´s little bit better (open media-galerie, wait until thumbnails are loaded, scroll up and down… then it will work smoothly like on my video)
integrated patch (for rompatcher) to reboot your device when clicking on “Switch off!”
Camera compression improvements (set all resolutions to 100 % for best quality)
FULL Multilanguage-5 support (EN_DE_IT_SP_FR)
Full T9 multi5 support
My_media app still there
International Keyboard (all supported languages)
Nav-bar and FULL page Homescreen (-kind- of satio homescreen)
same improvements as Speed release, BACKGROUND killing apps: contentharvester.exe, screensaver.exe, sipprofilesrv.exe, vcommandmanager.exe, ScreenCapturer.exe, WlanTxCal.exe)
changed min. heap size to 512
Major improvement of the Symbian OS S60v5 operation System
several System optimization to get max. amount of 84,5 MB free disk-space on c:\ without loosing ANY apps.
UPDATED Modem file to JA1 (extra exe) just start the exe and flash the modem part without flashing the whole firmware.
changed Video-recording delay values
updated Video-recording files
added TRANSPARENT SATIO HOMESCREEN
added “no memory card icon” shown
all knowing hacks (from the past) except “Automatic-loudspeaker on call” this was removed due to several problems !
added Disable Contacts rotation when writing sms in landscape
Vodafone homescreen NOT added, because you can install it yourself (much better for system)
fixed Memory-card BUG
fixed Dictionary scroll-bar bug
fixed Media-galerie scroll-bar-bug
improved Camera starting procedure (3-4 sec.)
ported IMAGEVIEWER from Nokia X6 device
musicplayer is only searching on e\music and f:\music (faster search)

Update 04.02.2010:
Dictonary working
Asphalt4 icon deleted
wifi shortcut widget is BACK
Offscr. apps (calc, converter) can´t install – FIXED
New Highspeed Kastor effects by darknight07
changed Picture-quality values.
Based on I8910BVJB1
INTERNATIONAL T9 Support: English,Russian,Turkish, German,Bulgarian,Croatian,English,Hungarian,Romanian, Serbian, Arabic,English,French,Farsi,Urdu,French,Dutch,,Hungarian,Italian,Polish,Spanish,Danish,English,Finnish,Norwegian,Swedish,Greek,Portuguese,Czech, English, Slovak, Slovenian.

still 83,1 MB free space on c:\

Letöltés

Hozzászólások

HIBÁS A LINK!!!!

Jó volt a link, csak törölve lett, kis türelmet és újra fent lesz!

Olyant lehet kérdezni , hogy honnan lehet tudni , hogy melyik Firmwareba van magyar nyelv a Generic Hungary I8910XXIE7 - n kivül , gyáriakat is beleértve . Felraktam ezt is HX 2.0 , az ujabb javitottnak még nem éll a linkje , vagy már . Eddig , nincs változás , a patchet még nem tudtam rátenni , lehet azért , várom a telóra a cer , és key fájlt .Szoval lövésem nincs , melyiket érdemes feltenni , sos , jólenne , ha magyar maradna . köszönöm ! És még azt is szeretném megtudni , hogy ez a HX 2.01 egy komplett firmware mindig , nem csak egy kiegészitő ? Arra gondolok , hogy leakarom majd pucolni a telót , miután kiprobálgattam , mi megy fel rá állandóra. És hogy mit lehet rá felrakni , elég ezt a HX et , vagy kell a Generic Hungary I8910XXIE7 is rá előtte , és ugy frissiteni . Ezt azért kérdem , mert abszolult nem érzékelhető , hogy rajt van a HX , már a patch et is felraktam hozzá , mert megvan a cer , és key . A szoftververzio maradt a telefonon a I8910XXIE7 semmi nem utal rá , hogy HX 2.00 van rajta . Szoval nem értem . Szeretném megkérdezni továbbá , hogy a HelloOX2v202 őt hogy kell telepiteni helyesen , mert felraktam , először elpuskáztam , a romnál engedélyeztem neki minden opciót . Beis állt tőle a teló .Hard reset . Ujrafeltettem , ujrainditottam , megakartam nézni , hogy telepiti e az alánem irtakat , de nem , meg beis fagyott ugyanugy . Ismételt hard reset . Két fájlt bekell másolni az E re , vagy hova ,meg aktiválni , de ez nem történt meg , mert nem tudtam hol van az a két fájl , meg hogy hova kell másolni . Az E re , mondjuk az még ment volna . köszönöm a segitséget ! A rom , és a firmware ugyanaz ebben az esetben ? Ezt a HX et is aktiválni kell valahol esetleg , azért nem tünik fel a jelenléte a telefonon ?

A HX 2.01 is ugyanolyan firmware mint a többi gyári, hiszen a gyári ez csak fel van még tuningolva. Szóval még többet ér mint egy gyári.

Amikor felrakod, akkor a régi magyarnak teljesen el kellene tűnnie!
Ha a leírás alapján csinálsz mindent, akkor jónka kell lennie.

Van még magyar gyári: Poland Play XXIIE1 meg egy bulgár.

A HX-nél nem kell se szignózni, se kulcsot kérni, mert alapból ki van hackelve. Semmit nem kell tenned :)

Ez jól hangzik , nagyon köszi ! Viszont akkor ez nem magyar menüs , ha jól értelmezem . Csak a lengyel , meg a Bulgár az .

Azt szeretném kérdezni , ha adnak ki ujjabb HX et , akkor telepités előtt ujra megkell formázni a teló memoriáját minden esetben ? Csak mert megakarom tömni , és 16 gb ot lementegetni róla elég macerás . Ahogy nézem , elég gyakran van javitgatva a HX , ami jó dolog . Itt még a 2.01 ről van szó ,ami offline, de a fejlesztő oldalán már tölthető a 2.02 es .

Hali!

Nyugodtan felteheted, mivel magyar nyelvet is tud! Egyébként senki sem foglalkozna vele (legalább is nem ilyen sokan!)!!!!!

Elkérhetném a Bulgár firmware verzioszámát , hogy megtudjam keresni , ami magyar ? Eddig magyarul nekem a Generic I8910XXIE9 Hungary van meg . Melyiket érdemes használni a három közül ? Gyáriak közül ? Már megoldódött , köszi !

Hát ez nem magyar sajnos . Valamelyik régebbi biztos de ez a 2.02 es nem az . Most sasolom , hogykell aktiválni a nem tudom mit , hogy ne szorakozzon a tanusitványokkal , egyébként egy másik fórumba olvastam valamit , ami hasznos lehet , ehhez ért valaki : Pc Suittal föltettem a XXII2 gyári olasz romot.Ezután bootlederbe tettem a telefont a megfelelő helyre betallóztam a CSC XML fájlt-I8910 PRTII1 lengyel rom cs fájlt,a Contents helyre pedig a i8910 globál1 G1 8g fájlt(ez tartalmazza az eredeti dolgokat mi a belső membe volt).Igy eredeti XXII2 olasz rom full magyar nyelvvel.

És működik rendesen?
Én is ki szeretném próbálni csak kéne pár tapasztalat róla.

Hát nem próbáltam , de most a rendszerrel vagyok elfoglalva , kb 6 x már flasseltem 2 napon bellül a telefont . Most a HX legujjabb van fenn . Előtte felraktam az I8910XXJA1 et , de ez tutira orosz , ja nem ez hibát ir ki , inditásnál , hogy valami hiányzik neki .Aztán volt fenn egy Orosz balesetből. Azt hittem van benn magyar nyelv , de nem volt. Most keresem a Polist , meg a Bulgárt , ők még ketten magyarok . Bár ha ez a HX müködik , hagyom rajt . Kár hogy a gyári téma nincs meg rajta , de azt lehet rá szerezni . Ha kipróbállom , leirom .

Hát elkezdtem nézni , miről van szó , de azt a második valamit amit bekell tölteni nem talállom .Nem tudom hol kell keresni . Ha esetleg válaszol az a valaki aki megcsinálta , kipróbállom .Már töltöm azt ami kell hozzá , kiváncsi vagyok mükszik e a dolog .

Na kipróbáltam . Ahol találtam az ötletet : http://nokiaprogramok.hu/forum/viewtopic.php?f=55&t=470&start=4330 . Ahol talállod azt amit bekell tölteni a loaderbe : http://www.rapidgsm.com/samsung/i8910-omnia-hd-firmware-contents/ az pedig itt található .A lengyelt neked kell megkeresni , meg az Olaszt . Én a HX 2.02 re probáltam rárakni , müködik továbbra is , de nem magyar . Nem az Olasz verzióval , és lengyel betöltéssel csináltam . Kiszurtam magammal , mert elfelejtettem a Youtubes klippeket lementeni , megformázta a mocsok . Mindegy , jó ez a HX , nem magyar sajnos , de jó .

Szevasztok!

Uj vagyok még de nem reménytelen:-). Viszonylag még az elején vettem a hd -t es most pislogok milyen ujjítások is vannak.Felraktam a hx2.02-t és olyat hisztizik a telfonom ,hogy nem enged telepíteni semmit még a saját témámat sem ami egy gyári téma. Valakinek valami otlete????????
Udv mindenkinek Gyemasz