Így néz ki az Asphalt 5 játék Nokia N8-on

A következő videón megtekinthetjük, hogyan is rajtol el az új Asphalt 5 mobil játék Nokia N8-on!

Hozzászólások

nem giroszkópos a vezérlés? annyit még megcsinálhattak volna, h nem a hüvelyújjaival nyomogassa

ugy olvastam máshol h lehet giriszkop modba is játszani. ezzel leköröztük az Iphonet :D

Te úgy mégis miről beszélsz ? :D már a crash nitro cart-ot is giroszkóppal játszották az iphone-on.. A mostani játékoknál meg kiválasztod, hogy akarod irányítani, mi legyen melyik gomb, hova akarod tenni, mennyire látszódjon stb, játék terén nagy korszakalkotó dolgokat ne várjatok, 2G-s szifonnál lelőtték mind. Ez már 2010. Engem még mindig az bosszant a legjobban hogy nemigaz hogy 3 év (since szifon 2G) alatt nem bírtak a gyártók összedobni egy olyan játékot ami nem laggol.. (pl. video-ba utolsó rész, mikor a vitorlásokat átugratja..mi ez? mi ez a darabos kép?) egy szaros 2G-s iphone-on jobban megy :@ megnéztem Samsung Galaxy S tesztet youtube-on, ott is lapoz egyet a gyerek, 1 mp késés,, 1 Ghz Cortex A8-as proci, amitől azért elég sokat várnék már nem azért.. (3GS = 600mhz Cortex-A8). Kicsit el vagyok keseredve, nem durrantanak olyan nagyot a mai telefonok :S hiába várom én őket :( komolyan marad az iphone 4G/HD következőnek. Igény szerint Android, Windows skin rá 5 perc kb. És olyan árakon adják az új telefonokat hogy mire kijön a 4G addigra a 3GS 110-120e lesz gy.függetlenül, ami után elgondolkodik az ember hogy rohadtul megéri, és nincs sírás mert ott a jailbreak és minden megoldható. Tényleg minden..

mért te a kisujjaddal nyomogatod?

LE ám:P elmész a faszba az Iphoen oddal persze gondolo annyi felesleges pézed van h megveszed 300e ért mert apple "-.- nagyon gáz vagy... ÉS egy kis kép megakadás és akkor mivan?:D jaj már futok appple-t venni mert megakadt 0,1mp re a kép jaj jaj :D Aplle is úgy letud fagyni h csak na:D Egy n97,n8 símán jobb sokkal egyszerübb telók és értelmesebbek. FUSS aplle-t venni:)

Nem rossz telefon. De tegyük hozzá az Apple készített egy telefont anno amivel "egyedit" alkotott. Most meg mindegyik telefongyártó azt utánozza. Nekem egyik nagy kedvencem az N95 8GB. Semmiért nem válok meg tőle. A másik pedig egy iPhone3G.