Ilyen lesz az új iPhone elő- és hátlapja

Javában tartanak a talágatások az új iPhone körül. Pár hete csak az információk, most pedig teljes egészében is látható a hosszában megnyújtott elő- és hátlap, valamint a készülék belső része: a headset csatlakozó és a hangszóró-mikrofon páros társaságában. Ahogy a képeken is jól látszik, az iPhone hátlapja üvegből és fémből készült (utóbbi a készülék nagyobb részét elfoglalja), továbbá a szerintem nem túl esztétikus hangszóró és mikrofon rács is látszik a telefon szélén.

A képernyőről kapott eddigi információ beigazolódni látszik, így valóban egy "majdnem" HD Retina megjelenítőt láthatunk majd viszont az új iPhone-ban. További igazság a készülék alján látható mini dock port, mely a jelenlegi széles és nagy csatlakozót hivatott majd lecserélni. Egyelőre nincs róla rossz benyomásunk, jó úton halad az Apple, de azért némi finomítás nem ártana neki.

iphone

iphone

glass

case

1

2

Hozzászólások

Szerintem ezek a tervek már rég meg voltak csak arra vártak hogy Jobs eltűnjön az útból, mert ha ő él tuti nem dobnak piacra egy ilyen fostalicskát (szépen fejeztem ki magam) nem értem ha az alma a droid ellen van akkor miért kell az egyediségét feláldozni arra hogy hasonlítson rá...
Senki ne értsen félre tetőtől talpig Nokiás vagyok de amit művelnek az almánál mióta elment a vezetőjük az nevetséges