Ismét megégett egy Samsung Galaxy S4 okostelefon

Ismét zárlatos lett egy Samsung Galaxy S4 okostelefon

Ismét megégett egy Samsung Galaxy S4, de most a micro USB csatlakozó hibájából történt a baj. Egy külföldi tulajdonos ugyanis töltés közben kezdte érezni a készülék enyhén égett szagát, melyet gyorsan le is húzott a töltőről, nehogy komolyabb probléma történjen. Ahogy a képeken is látható, a készülék csatlakozója, és maga a foglalat is megégett, mely már a sokadik eset a Samsung legjobb telefonjával.

Galaxy S4 megégett

Pár hete egy egész lakás égett le egy ugyanúgy töltőn hagyott készüléktől, csak itt már későn vették észre a problémát, így az egész beltér porig égett. De történt ennél még rosszabb eset is, igaz már egy iPhone 5 készülékkel, ahol telefonálás közben robbant szét az eszköz, de szerencsére a tulajdonos könnyebb sérülésekkel megúszta.

Sajnos a gyártás során előforulnak hibás akkumulátorok és alkatrészek, ezért érdemes fokozottan figyelni környezetünkre és készülékeinkre. A gyártók ilyen esetben természetesen megtérítik a kárt, de sajnos nem mindegy hogy tárgyak vagy emberek sérülnek meg egy ilyen helyzetben.

Galaxy S4 megégett

Galaxy S4 megégett