Itt az új felturbózott Honor 7 okostelefon

Itt az új felturbózott Honor 7 okostelefon

A Honor 7 Premium Gold fémváza az aranyozás fölé kerámia bevonatot kapott, mely összetéveszthetetlen, felső kategóriás megjelenést biztosít a készüléknek. Az 5,2 hüvelykes vázon ergonomikus rendben helyezkednek el a gombok és az ujjlenyomat-olvasó szenzor, így egy kézzel is egyszerű kezelni a telefont.

A perem nélküli, fémből készült ujjlenyomat-olvasó villámgyorsan azonosítja tulajdonosát és ébreszti fel a készüléket. Emellett támogatja az intuitív mozgásvezérlést, így a hívások megválaszolásától kezdve a fotók készítéséig több funkció vezérelhető a segítségével. A többi Honor 7 modellhez hasonlóan az aranyszínű változat oldalán is megtalálható egy plusz, személyre szabható gomb, melynek megnyomásával például azonnal Google kereséseket indíthatunk.
A készülék belsejében nyolcmagos HiSilicon Kirin 935 processzor és 3 GB memória található, melyeket az alapváltozatok 16 GB-os tárhelyével szemben 32GB tárhely egészít ki. A 3100 mAh kapacitású akkumulátor hosszú üzemidőt biztosít, és támogatja a visszatöltés és a gyorstöltés funkciókat. Utóbbi használatával 30 perc alatt akár újabb 24 órás normál használatra elegendő mértékben töltődik fel a telefon.

A többi Honor 7 modellhez hasonlóan a prémium verzió kameraszoftvere is bővelkedik a különböző fotózási módokban és szűrőkben. A fő kamera felbontása 20 megapixel, fényereje pedig f2.0-ás, így rossz fényviszonyok között is éles és élénk képeket képes rögzíteni. Az előlapon a 8 megapixeles szenzorral és f2.4 fényerejű lencsével szerelt kamerát beépített led világítás egészíti ki.

A Honor 7 aranyszínű prémium verziója a magyar piacon az Edigital és a SpeedShop internetes áruházaiban lesz elérhető.

A készülék főbb technikai paraméterei:

Operációs rendszer és kezelőfelület: EMUI 3.1 (Android 5.0 kompatibilis)
Képernyő: 5,2 hüvelykes FHD képernyő, 1920 x 1080 px felbontással
Processzor: 8 magos Kirin 935, 2.2 GHz
Akkumulátor kapacitása: 3100 mAh
Kamerák: 20 megapixeles hátlapi kamera zafír lencsebevonattal és 8 megapixeles előlapi kamera led segédfénnyel
Memória: 3GB RAM + 32GB ROM
Kapcsolódás: 802.11a/b/g/n/ac 2.4GHz/5GHz, USB 2.0, BT 4.1, LTE támogatással
Méretek: 143,2 x 71,9 x 8,5mm
Egyéb tulajdonságok: ujjlenyomat-olvasó, távirányítóként használható infra port, gyorstöltés és visszatöltés funkciók