Jelentősen csökkent az iPhone 4 és 4S ára

Tegnap elég felemás érzéseket váltott ki az emberekből az iPhone 5 bejelentése, hiszen szó szerint semmi újdonságot nem kaptunk, mivel az összes paraméter az előző hónapokban már napvilágra került. Ez valakit elszomorított, más pedig már örömmel várja az új iPhone megjelenését a hazai boltokban. A röpke két hét múlva itthon is debütáló készülék kártyafüggetlen ára 200.000 Ft körül fog mozogni, azonban a jó hírt se felejtsük el: az előző szériák ára jelentősen leapadt, csaknem 20-30 ezerrel lett olcsóbb a hivatalos forrásból kapható 4 és 4S ára.

iphone 4s

A magyar Apple Store-ba már kikerültek az új árak, és a raktáron levő készülékeket bármikor megrendelhetjük. Az iPhone 4 kártyafüggetlen ára 122.890 Ft, míg a 4S-é "csupán" 179.890 Ft lett. Az iPhone 4 ára egészen kellemesre sikerült, akinek még nem volt ilyen készüléke annak érdemes lesz megismerkedni vele.

Link

Hozzászólások

Ez aztán a kellemes ár..xD Az iPhone 4 kártyafüggetlen ára 122.890 Ft Annyiért már Simán Galaxy S3-at veszek ami hülyére veri az Iphone 4-et, Sőt a 4S-is és nem tartom kizártnak hogy az iphone 5-öt is. Ezek az árak.......... Tiszta vicc.....xD

Hat igazad van az iphone egy nagy fos a galaxy-k mellet... egy nagy szar divat telefon.... Galaxy s3 hardware-be es mindenbe veri az iphone-t sot meg a galaxy s2 is.... Az iphone rohadtul draga keszulek es nem nyujtsa azt amit el varnek annyi penzert... De egy Galaxy s2 vagy egy galaxy s3 mar nyujtsa azt ami kell es nem is annyira draga...

Hát én a 4-esemet cseréltem le az S3-ra és tényleg jó gyors meg nagyobb a kijelzője, de azt nem mondanám, hogy veri az iPhont olyan nagyon. Kb ugyanazokat a progikat futtatam mind a kettőn, ugyan úgy. Akkor lennék vele megelégedve ha nem fagyna le olyan sűrűn és nem lassulgatna be fél óránként. Ja meg ha visszajönne már a szervízből, mert a térerőt eldobálta mindenhol meg reped az egész hátlapja és a keret is, pedig még 1-szer sem esett le 3 hét alatt mióta megvan.

Neked akk vmi peches széria jutott, mert én még előrendelésben rendeltem meg, és nem lassul, nem fagy ki rajta semmi, pedig hetekig nem kapcsolom ki, semmi sérülés nincs rajta (pedig már esett XD), a térerő is stabil rajta, jobban mint a Nokia N97-emen volt.
iPhone-nal kapcsolatban nincs tapasztalatom (eddig symbianos voltam), de sztem jobb lehet, mivel azon nem lehet alapból sok mindent csinálni, mivel egy fájl küldést nem lehet megoldani rajta hack nélkül, S3-on még telepített progit is lehet átnevezés nélkül elküldeni bluetoothon. Sőt egy ilyen telón ahogy olvastam akár linuxot is lehet futtatni ha vki rootolja.

Az iphone egy gamatsag. Nekem s2-om van es hasznaltam iphonet-t is de vizet se vohet az iphone 4 az s2-nek hardware-be. ne beszeljunk az s3-rol negy mag stb.... Szet cincalja az apple-t....

Van egy szervízes ismerősöm és ő is mondta, hogy miért nem inkább S2-est vettem, mert arra szinte semmi panasz nem volt. Mondta, hogy nagyon sok S3-ast visznek hozzá, a hátlap repedése miatt.

jah pontosan így van :D iphone divatteló lesz mindörökké nem a tudása miatt szeretik hanem divatból inkább az esztétika mint a funkcionalitás és ráadásul baromi drágán és még ha annyit is tudna mint amennyit az ára akkor sem kellene az IOS röhej:D

Lehet, hogy az S2 és S3 hardverben helyből odaverik az iPhone-t. De az első iPhone is tudta azt, amit először a Galaxy S-ben láttunk android alatt (Menü lapozás) pedig hardverben meg sem közelítette. Az iOS korlátozott, ezt elismerem, de számtalan előnye is van az androiddal szemben. Pl: Lehetetlen (aki nem így gondolja, olvasson utána: Sandbox) Vírust írni. Ezen felül nem fagy le, nem nyafog a memóriáért, nem kell várni rá... minden úgy működik, ahogy annak mennie kell. Galaxy akármiről ez nem mondható el...

Azt azért el kell ismerni hogy a iPhone amit tud azt jól tudja, de sajna nem többet. Ha az Apple mérnökei nem akarták akkor biza nem is tudod "hivatalos" úton megoldani a telón a dolgaidat, így szerintem pont az iPhone-ra nem lehet mondani hogy OKOSTELEFON. Hiszen pont az "okos" hiányzik a képletből, a felhasználó aki olyat is megcsinál az eszközön amire a készítésekor még nem gondoltak de a lehetőség még is adott. Ráadás a névvel járó plusz költségek (dokkolok, kábelek, stb.) nevetségesek, bár lehet hogy ha 1 millát keresne egy magyar állampolgár akkor nagy ívben szarna bele az összegbe.
Én mint ős symbianos (10 évig: Nokia 3650-től, Nokia N8-00ig bezárólag- sajna a nyári melegben elhalálozott az N8 :( ) állítom hogy a Nokiának voltak a legjobb felhasználóbarát ötletei. De sajna elment mellettük az idő és a trend, bár az új Windows mobilok már jól nyomják. De pont olyan zárt a rendszer mint az iOS így az is kilőve...

Nos a kis N8 nyári halálozása miatt körülnéztem és én is az S3 mellett döntöttem és bár hiányzik a Symbian logikussága (az android hozzá képest kicsit még mindig összedobottnak tűnik) és a Nokia Suite kényelme. De míg ezeken botránkozom néha, még is nagyon meglepődök milyen új lehetőségek vannak az androidba és az S3-asba. Összességében kellemesen csalódtam benne és így 1,5 hónappal a vásárlás után is örülök hogy megvettem.
Ha meg valakinek baja lenne a készülékkel a SAMSUNG magyarországi képviselete majdnem szó szerint: kinyalja a vásárló seggét. Nem véletlen a már eladott 20 millió feletti vásárló :D

Amúgy csak mellékesen jegyezném meg, hogy az S3-asban hiába van 4 magos proci ha a play storeban még egy darab progi sincs ami támogatja, mivel a játékok nagy része a tegra 3-as procit támogatja csak.
Sok olyan játék is van ami a 10.1-es tabomon simán megy, de az S3-asomon az istennek se menne mivel nem támogatott a processzor miatt pedig röhögve kellene vinnie.

mikyfear
Te vagy nagyon nem tudsz keresni a Google Play-ben vagy ha Tegrás játékokra keresel rá akkor valóban csak Tegrás készülékeken futtatható nem máson.
De hogy ne legyen más szemszögből sem igazad: Galaxy in the Fire THD-s verzióját letöltöttem. Aztán a Chainfire3D-t is amivel emuláltam a tegra chippet és már ment is a játék. Nem minden játékkal működik de ezzel ment..
Amúgy van egy raklap cucc rá még keresni se nagyon kell mert kb. 20% ami nem megy a gépen de ez napról-napra csökken...
Nem a procik száma határozza meg a teljesítményt. Minden attól függ hogy mire van megírva. De 20 millió eladott S3 készülék elég nagy piacot jelent úgy hogy méginkább ömleni fognak a gamék a Googel Play-ről :D

Én nem csak az S3-asra gondoltam sok játék miatt hanem inkább a a Tabra. Van egy rakat jó game ami csak Tegra 3-asokat támogat. Az igaz, hogy a fejlesztők ígérik a Tegra 2-es verziót belőle, de mikor? Nézd meg a TegraZone alkalmazást, az utóbbi gamek szinte csak az új készülékeket támogatják a többit mag majd egyszer, csak győzze az ember kivárni.A galaxy fire-nek amúgy van nem tegra verziója is.

Ha a nem THD-s verzióra gondolsz akkor sem jó mert az ugyan úgy nem kompatibilis az S3-mal..
A Tab már más kérdés arról nem gudok nyilatkozni csak az S3-asról. Nem kötekedni akartam csak tisztázni hogy nem az S3-assal van a gond..

Ennyi pénzért már telefont is lehet venni! Nagyon drága az a megrágott alma ! Ár érték aránya bo rzalmas! Nagyon el vannak szállva maguktol, ezt mutatja a sok nevetséges pereskedésük is! Vicc az egész apple!

Akik szeretik a tepsiket, azoknak biztos jó az S3.
Én 2 hét után eladtam.
A másik a kijelző!
A fehért nem ismeri az AMOLED, és a színek nagyon túl vannak húzva.
Egyáltalán nem természetes!