Jönnek a 3D-s Windows Phone 7 játékok

Elképesztően jó minőségű 3D-s játékok érkeznek hamarosan az új Windows Phone 7 platformra. Amit az Apple elkezdett, most a Microsoft folytatja. A "trendi" no multitask után végre valami jó is következik(-het) talán. Tovább után a fotók.

Videó:

Hozzászólások

Nem rossz, nem rossz :) így 3 év elteltével rájöttek hogy kicsit a game-ekre is kéne koncentrálni, amit az apple már megcsinált. Én attól félek csak hogy nem lesz laggmentes, szép képek meg minden, csak legyenek is hozzá erős vasok :) Én már vettem egy 3GS-t ezen megvan minden hála a jailbreak-nek, meg szerintem aki játszani akar az már beszerzett egy ipod touch-ot mert az ugye evidens hogy szívja az aksit mint az atom :D Windows mobile az vesz aki ki akarja használni az üzletembernek való alkalmazásokat, nem tudom mennyire lesz visszhangja ennek :/ De azért sok sikert, én bízok bennük, eddig is szerettem a windows mobile-t.

Ha már a másfél gigahertzeknél tartunk, akkor eléggé nyilvánvaló lesz, hogy pár év se kell hozzá és a mai gamek is vígan fognak futkosni a későbbi telókon. De hát ennek így kell lennie. Ha van fejlődés, lehet bármi.

Engem az érdekel hogy mondjuk Winmo6.5 ötöt futato telokon menni foge ez a win7?vagy venni kell uj pdát hozzá?