Kapcsolj nagyobb sebességbe: itt a Sygic Navigator 11.2-es verziója

Eddig sem volt panasz a világ egyik legjobb mobil navigációs rendszerére, ezután meg pláne nem lesz: ugyanis a Sygic Navigator legfrissebb 11.2-es verziója még tovább gyorsult.

Nem csak a program sebessége, hanem a kezelőfelülete is megváltozott. E verzióban még több adat érhető el navigálás közben, valamint az alsó állapotsorban látható opciók rendezettebbek lettek.

A navigálás villámgyors - ahogy az útvonaltervezés is - és nem elfelejtendő a 99%-os lefedettségű magyar térkép is.

A tesztkészülék egy HTC Desire HD volt, melyen jelentősen érezhető volt a menü- és a navigáció sebességének emelkedése. Az alkalmazás elérhető a csatolmányból. A térképek és hangok letöltéséhez érdemes Wi-Fi adatkapcsolatot használni. Magyar térképpel együtt az első indításkor közel 300 MB adatot tölt le a navi.

A csatolmányban maga az .APK kiterkesztésű fájl látható. Akinek .ZIP-ben jönne le, az nevezze át .APK-ra.

Sygic POI készítő

A Sygic navigációihoz ezentúl POI-kat is készíthetünk. A program és a hozzá tartozó képes leírás az alábbi linken található. Szintén itt tölthető le a hivatalos Sygic POI alkalmazás.

Hozzászólások

Sajnos Samsung Galaxy Tabon egy idő után fagy de olyan komolyan, hogy viszi magával az Op. rendszert is. :( Rebootolja a Tabot.

Most látom, hogy ez 11.2! Nekem a 11.02 fagyott. Remélem ez már jó lesz. :)

HTC wildfire s-en eddig tökéletes, egy dolgot leszámítva: Navigálásnál fekvő módban az információsor "nem fér el", a középső két ikon(nyíl és táv) egymáson van. De már megoldottam a dolgot.
Megoldás:

/sdcard/Aura/Android/settings.ini keresd meg ezt a sort: "BallanceRatio=50" és az 50-et írjad át 10-re. Mentés és kész. :)

Sziasztok!

sgs2-n olyan gondom van vele, hogy csak átállított keyborddal lehet házszámot keresni, illetve install után valahogy "kockásabb" a billentyűzet a telefonon..

Jelentkezett másnál is ez a dolog???

Hello!
Ez a probléma nálam is jelentkezett,hogy nem tudtam házszámot írni.
A megoldás nálam az volt :Beállítás - Regionális - Billentyűzet leosztása - Use native keyboard : ki kell venni a pipát, és utána már tudtam írni házszámot.
Sok sikert.

ZTE Blade-en nekem nem indul el. Inicializál majd kilép.

Galaxy minin tökéletes! Kár, hogy csak TA térképek vannak hozzá.

Sziasztok! Lenne egy olyan kérdésem ha letöltöm a magyar illetve az ausztria térképet akkor ez tudfolyamatosan tervezni innen oda? Mert az igo nem hajlando amit használok. Köszi a válaszokat

Persze, én próbáltam is!

Köszi a gyors választ

Hello !
Ha nekem van egy régebbi verzió a mobilomon, akkor elég csak fölé telepítenem és müxik tovább a már letöltött térképekkel, vagy kezdjem egészet előlről ?

Köszi !

Szia!

Nekem a régebbit felülírta és a térképeket is...

Nekem is van úgy, hogy kilép de nem jellemző. Pár alkalom és elindul ilyenkor is....

Sziasztok

Lehet tudatlan vagyok de hol találom a Device id-t és a Serial Number-t hová kell beírni? Előre is köszi! Ja Nokia C7 re kell

Sziasztok!
SE X10mini-n szintén jelentkezik, hogy a fekvő módban az információsor "nem fér el", a középső két ikon(nyíl és táv) egymáson van. A korábban javasolt dolgot követtem :
/sdcard/Aura/Android/settings.ini keresd meg ezt a sort: "BallanceRatio=50" és az 50-et írjad át 10-re. Mentés és kész. Smile
Tapasztalat, hogy a kis kijelző és viszonylag kis felbontás miatt a 10-re átírt egyensúly még csak a függőleges üzemmódban elegendő, ezért tovább csökkentettem egészen nulláig az 50-ről indult értéket és így már elértem azt, hogy vízszintesen is két karakterig nem akad össze a két ikon, persze három karakternél még gond van pl. jobbra 360méter akkor a nyíl a hármas takarásában van.
Kérdésem, hogy a többi információs kijelzést lehet-e változtatni. Már, mint méretben. Még egy megjegyzés , ezzel az átírással a karakterméretek is csökkentek, s így már a menüben több opció jelenik meg egyszerre. (kevesebbet kell görgetni..)
A 11.2.1 milyen apróságban javult a 11.2.0-hoz képest?