Keress céget másodpercek alatt a Mobilinfo alkalmazással

Mobilinfo cégkereső

A most induló Mobilinfo alkalmazás magyar fejlesztői arra törekedtek, hogy a lehető leggyorsabb és telefonon jól használható módon kapjon a felhasználó releváns infót, cégekről, helyi intézményekről. A koncepció nyomtatott verziói elterjedtek, de ennek az alkalmazásnak az előnye viszont, nemcsak az, hogy a nyomdai formát okos mobil alkalmazásra konvertálták, hanem, hogy olyan, egyelőre főként budapesti vállalkozások szolgáltatásaira lehet rákeresni, amelyek más, hasonló applikációkban nem, vagy csak töredékében szerepelnek. Így például találhatóak benne állatorvosok, autó-, gumi-, kerékpárszervizesek, virágosok, benzinkutak lelőhelyei, sok ipari szolgáltató (gázkészülék szerviz, villanyszerelés) és közinformáció (önkormányzatok, rendelők, hivatalok, oktatási intézmények, stb.) mellett.

Hogyan működik?

Nincs túlbonyolítva a keresés. Csak beírom a tevékenységet, címszót, majd kiválasztom, hogy milyen területi szűkítéssel adjon információkat. Lehet budapesti kerületekre, pest megyei településekre keresni, de gps alapján 5 km-es körzetben a hozzám legközelebbi találatokat is kiadja. Az eredményként kapott listán kiválaszthatom a céget, megkapom a keresett cég/intézmény adatlapját: alap információkat, telefonszámot, térképet, nyitva tartást, képeket.

Mit tudok keresni benne?

  • helyi közigazgatási, oktatási, kulturális intézményeket
  • lakossági szolgáltatókat (gázszerviztől villanyszerelőig)
  • helyi üzleteket (főként kis vállalkozások, mint virágüzletek, optikák)

Akkor sikeres az applikáció, ha a lehető legtöbb találatot tudja adni, így az adatbázis folyamatosan bővül. Jelenleg kb. 1000 budapesti, és elszórtan pest-megyei üzletek, és szolgáltatások találhatók benne, a közinfomációk mellett.

Letöltés (iOS)
Letöltés (Android)