Kiszivárgott információ: HTC Leo csodafone!

Kiszivárgott információk alapján év vége felé érkezik az új HTC Leo "csodakészülék", ami az adatlap elolvasása után egyértelműen veri az összes jelenlegi mobilt. Lesz itt még nemulass...

A 4,3 hüvelykes WVGA kijelzővel és 1 GHz-es processzorral szerelt HTC Leo a japán-svéd gyártó első Android alapú modelljének komoly kihívója lehet.

Úgy tűnik, hogy az idei év végén igencsak ki fog éleződni a verseny a felsőkategóriás készülékek frontján. Mint ismeretes, a Sony Ericsson várhatóan ekkor dobja piacra két új Xperia készülékét, melyek 8 megapixeles kamerával és méretes WVGA kijelzővel rendelkeznek majd, ám mindeközben a HTC sem ül ölbe tett kézzel. Az év végén debütáló Windows Mobile 6.5 operációs rendszer köré épített HTC Leo külső vonásaival kapcsolatban egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy hagyományos gombsorral nem rendelkező érintőkijelzős modell lesz, de más téren gyakorlatilag minden részletében ismertté vált.

A 121x67x11 milliméteres készülék 4,3 hüvelykes, 480x800 képpontos érintőkijelzőt, gravitációs, távolságmérő és fénymérő szenzort, 5 megapixeles, LED villanós kamerát, 3,5 milliméteres fülhallgató kimenetet, GPS, WLAN és sztereó Bluetooth modult, 1 GHz-es Qualcomm Snapdragon processzort, 320 MB RAM és 512 MB Flash belső tárhelyet, valamint microSDHC kártyahelyet kapott. A jövevény leggyengébb pontja talán csak 1.230 mAh kapacitású akkumulátor lehet, melyet a villámgyors központi egység és a mozivászon méretű kijelző szinte biztos, hogy rendkívül hamar lemerít majd.

Forrás: Mobilarena.hu