Letölthető az új Android 3.0-ás zenelejátszó

A napokban szivárgott ki a most készülő Android Honeycomb (3.0-ás) verzió music playere. Kiváló design és működés jellemzi, amit most le is tölthetsz.

Tekintsd meg az új felületről készült képeket:

A kiszivárgott zenelejátszó alkalmazás letölthető a csatolmányból. Az alkalmazás még fejlesztési fázisban jár, így használata csak hozzáértőknek ajánlott!

Frissítés: 2010.12.30 - csatolmány javítva!

Hozzászólások

Mellesleg, csakis ARMv7 alapú konfigurációkon működik (Galaxy S, Nexus S), a többin el sem indul!

Le az Androiddal! Teljesen elkorcsosult ez a weboldal! Miért nem maradunk a symbiannál? Minden operációs rendszernek legyen saját oldala. Az Upfone egyre kevesebbet foglalkozik a symbiannal. SZOMORÚ!

2en egy barátommal már azóta vagyunk(voltunk) nokiások és amióta symbian van azóta azt is használtuk, de mostanra egy lúdfos lett a symbian és Nokia egyben, hiába a doboz ha 8 évvel ezelőtti ramot és procikat raknak bele 140.000 ért. Na meg hát nem hiába esett vissza a piaci részesedésük, 2011 re azt jósolták az okosok ott fent, hogy piaci vezető helyüket átveszi egy másik telefonokat gyártó cég, hmmm vajon miért ? nem is értem, mind ezt a Nokia karba tett kézzel nézegeti medencéből. És megpróbál pár első széria hibás évtizedes hardverrel rendelkező közép osztályú telóval előre rohanni brutál árral.
Kamera-kamera-kamera-kamera.....----ez nem minden, rakhatnak bele D50 es tükör reflexes optikát, ha a telefon hogy is mondjam nem teljes.
Ezért valóban el is fogja bukni a piacot.

És mondom én aki talán vagy 30 nokia telefont is birtokolt. A legfelsőbb kategóriákig.

::::::
::::::

Amúgy rossz az apk file, nem is telepíti mert hibás.
-------------
update.

De most látom ez kb 300KB a lejátszó meg 3.08MB.

Akkor most hogy lehet feltelepíteni???

javítottam a linket!

Nekem az új linket sem engedi telepíteni.

Nekem sem engedi telepiteni mindig hibát ir ki

Ez valami hihetetlenül jó!!!

X8-am van és nem jó :( pedig a képek alapján nagyon "NAGY" lehet :D