Letölthető az új offline Google Maps

A Google Maps történetében elérkezett az a mérföldkő, amikor egy nagyot kellett dönteni, hogy a keresőóriás más app fejlesztővel is tudja tartani a tempót. Mivel a tárolt térképek már oly régóta hiányoztak a programból, ezért most elérkezett az ideje az offline módnak. Régebben csak térképszeletet engedett menteni az alkalmazás, ezúttal már maximum 80MB-os részletekkel lehetünk gazdagabbak. Sajnos teljes országot nem lehet tárolni, így kis részletekből tudunk csak építkezni.

A frissített 6.9-es verziószámú frissítés letölthető a Google Play-ről. (Mellette a Street view is frissült az iránytű opcióval.)

Hozzászólások

Kipróbáltam ezt az "offline" Google Maps-et, és nekem nem igazán tűnik még használhatónak. Internetkapcsolat nélkül nem tud semmit kezdeni a térképekkel, hiába van meg az ország egy része offline térképként, mégsem tud ezen belül tervezni. Csak a térképen adott pontot kijelölve lehet célt megadni, de nekem csak tölt, és nem tudja az útvonalat megtervezni. Tényleg igaz amit írnak róla a Google Play-ben, azaz nincs papír térképre szükség...