Letölthető Jelly Bean béta Samsung Galaxy S II-re

A Sammobile oldaláról már letölthető a még tesztfázisban levő Jelly Bean (4.1.2) frissítés Samsung Galaxy S II készülékre. A valószínűleg többet már nem frissülő mobil ezzel a verzióval még nagyobb erőre kap, hála a kiadásban megismert Project Butter fejlesztésnek. A firmware hivatalos kiadás és pontosan I9100XXLSJ kódnévre hallgat. Beépített magyar nyelvvel is rendelkezik, viszont az OTA frissítésre még várni kell, a telepítése pedig garancia elvesztését vonja maga után.

Az infóért köszönet Attilának, aki Facebook oldalunkon írta meg a hírt.

jelly bean galaxy s2

Letöltés

Hozzászólások

Miaz hogy nem ajánlott mindennapi használatra?
Én feltettem semmi baja, csupán annyi, hogy S2 burkolatban van az S3 tudás

Csupán azért írtam, mert ez egy tesztverzió, ezért lehetnek olyan hibák is benne, melyek a rendeltetésszerű használatot akadályozhatják. Lehet hogy mégis jó, de bármi lehet.

Semmi baja idaig egy napja hasznalom. Sot azt kell mondjam hogy stabilabb mint a 4.0.4 !

melyik odinnal kell felrakni??

én is tolom és nagyon megvagyok vele elégedve, nem kell már s3 pedig cserélni akartam, mostmár nem fogok, igen is mindennapi használatra is ajánlom, így a cikkírót megkérném, hogy amíg nem tesztelte, inkább ne írjon ilyet, borzasztó stabil és nem bugos...
a "mindennapi használata nem ajánlott" szöveget áthúznám!!!!!!!!

Ez a Rom Rootolható már? vagy alapból van benne root jog.

Nekem is ez lenne a kérdésem. mert fölraktam de a rootjogot még se hogy sem sikerült vissza állitanom. Siyah és dorimanx kernellel el sem indul.

Közben találtam megoldást: http://androlib.blog.hu/2012/11/16/galaxy_s_2_root_4_1
nekem ezzel a módszerrel sikerült.

Kedves DJ Tymo!

Nem a saját véleményem írtam, hanem ez általános tesztverziók esetén használni "kötelező" kiírást. Ilyenkor mindig fel kell tüntetni hogy BÉTA ROM-mal van dolgunk, mert lehet hogy vannak jó romok, de léteznek nagyon rosszak is!

A visszajelzések alapján így már fogom módosítani a cikk szövegét is, köszönjük nektek :)

Szükséges a hard reset ics után, csakmert sokminden van fent?!

Függetlenitésre tud vki megoldást? mert amiota ez a rom van fönt nem müködik egyik függetlenitö program sem ami a play store-on fönt van.

Semmi gond a rommal. 2 napja használom, és eléggé stabil. Sehol 1 FC..
Talán a lockscreen néha fagy, de csak max 5mp-re, és az is ritkán. Más hibával nem találkoztam. Jah, és hiányzik az S3-as lockscreen, de a romban benne van, csak aktiválni kell, mert nem működik tökéletesen, mert néha laggol.

Kedves Tres, hol és hogy hoztad elő az S3-as lockscreent?
Lécci írd le, vagy privátban várom djtymo@gmail.com
thanx

Hol találom az S3-as lockscreent?

Csak nekem tünt fel hogy piszkosul szopja az akksit ez a rendszer?:S

Hello! XXLPS-re hogy tudom feltolni? CWM recovery-ben aborted-et ír ki. wipe c wipe p kell hozzá mert feleslegesen nem akarom resetelni a cuccaimat ha nem megy fel LPS-re. Válaszotokat előre is köszönöm.

Ok megvan. Érdekelne engem is az S3-as Lockscreen de még inkább az hogy nem tudom a hátpérképet beállítani csuszatatásra. Meg tudná mondani valaki hogy hogyan tudom elérni hogy ne csak az állított kép egy részét rakja be hanem a teljeset illetve a fektetett képnél legyen csúsztatás? Köszi

Ezzel frissíthető a telenoros telefonom is,vagy csak a független telefonok?

Igen, lehet frissíteni. Itt a függőség nem számít.

KÖSZI!

Biztosan sokan hálásak lennénk, ha valaki leírná részletesen, hogy hogyan kell feltenni. A csomagban 5 (6) fájl van. Az ODIN-ban melyiket, hová kell betallózni? Van-e valami amire külön kell figyelni, mit kell bepipálni? Előre is köszönöm!

aki ennyire nem ért hozzá, hogy azt kéri, lépésről lépésre írjuk le, az inkább ne is kezdjen hozzá, mert ha valamit elront, jön majd a csapkolódás, hogy mi írtunk valamit rosszul stb...

Köszi! Nagyon rendes tőled, hogy vigyázni akarsz a telefonomra, de én azért megpróbálnám, és nem fogok csapkolódni utána. Amit sejtek, hogy PIT mezőbe a "emmc_EXT4_16GB.pit", a PDA mezőbe a "CODE_I9100XXLSJ.tar", a PHONE mezőbe a "MODEM_I9100XXLS6.tar" és a CSC mezőbe a "CSC_HOME_OXX_I9100OXXLS1.tar" fájlokat kell betallózni. Ha jól sejtem, a Re-Partition, az Auto Reboot és az F. Reset Time ablakokat be kell pipálni, de ezekben nem vagyok biztos, és azt sem tudom, hogy a maradék "CHECKSUM.md5" fájl kell-e, illetve van-e még valami fontos okosság. Láttam már hasonló dolgokat, nem vagyok teljesen vak hozzá, csak biztosra szeretnék menni. Valaki segítsen légyszi! Jelenleg teljesen alap, gyári szoftver van rajta.
Előre is köszönöm!